Home Nieuws Sport Nieuws Lucas & Steve maken anthem voor Huis van Oranje

Lucas & Steve maken anthem voor Huis van Oranje

De muzikale selectie voor Huis van Oranje is uitgebreid met het Nederlandse DJ-duo Lucas & Steve. Het duo maakt het officiële anthem en verzorgt in de Johan Cruijff ArenA de halftime-show tijdens de rust van het WK duel Nederland – Qatar. 

Het WK in Qatar begint over een maand. Oranjefans kunnen de wedstrijden van het Nederlands elftal op grote schermen live volgen in de Johan Cruijff ArenA, dat wordt omgedoopt tot Huis van Oranje. Om alle Oranjefans in de stemming te brengen, hebben Lucas & Steve speciaal voor deze gelegenheid een track gemaakt.

“Wij zijn door de KNVB gevraagd om een speciaal anthem te maken voor het voetbalfeest in Huis van Oranje. Dat wilden we natuurlijk graag en we kunnen niet wachten om het nummer te draaien in een volle Johan Cruijff ArenA. Dat wordt een groot spektakel”, zegt Lucas. Steve licht alvast een tipje van de sluier op: “Bij het maken van het nummer hadden we het gevoel van winnen in gedachten. Het is een feel good nummer geworden, maar het geeft ook een gevoel van euforie en strijd. Het is een goede feestplaat, natuurlijk met een Oranje-vibe”.

Halftime-show 
Lucas & Steve verzorgen naast het anthem ook de halftime-show tijdens de derde groepswedstrijd van Oranje op dinsdag 29 november. In de rust van de wedstrijd tegen Qatar wordt een waar spektakelstuk gehouden in de Johan Cruijff ArenA. Tijdens de wedstrijd tegen Ecuador wordt de halftime-show verzorgd door DJ La Fuente.

Huis van Oranje
Huis van Oranje is tijdens het WK 2022 hét officiële fanevent van de KNVB in Nederland. Vanaf de tweede groepswedstrijd kunnen alle Oranjefans de WK-wedstrijden van het Nederlands elftal live volgen op megaschermen in de Johan Cruijff ArenA. Met een muzikale show worden fans voor de aftrap in de ultieme Oranjestemming gebracht. Eerder werd al bekend dat Flemming, Ronnie Flex, Typhoon, DJ La Fuente en Emma Heesters deel uitmaken van de muzikale selectie van Huis van Oranje. 

Tickets voor Huis van Oranje zijn te koop via www.huisvanoranje2022.nl

Bron en foto © KNVB

Vorig artikel[Video] Welkom in 1899, een meeslepende nieuwe Netflix serie van de makers van DARK
Volgend artikelDiggy Dex, Willeke Alberti, Xander de Buisonjé ook naar Huis van Oranje
Ik ben de eigenaar van Planetzone