Home Nieuws Sport Nieuws Leliendal maakt transfer naar Jong FC Utrecht

Leliendal maakt transfer naar Jong FC Utrecht

Leliendal vertrekt bij VVV Venlo en gaat naar Jong FC Utrecht © VVV Venlo

VVV-Venlo neemt definitief afscheid van Yannick Leliendal. De linkervleugelverdediger verruilt de Koelclub voor FC Utrecht, waar hij aan zal sluiten bij de beloften.

Leliendal maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap naar VVV en tekende in Covebo Stadion – De Koel – een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een extra seizoen. De 20-jarige Amsterdammer debuteerde in de eerste competitiewedstrijd van vorig seizoen tegen NAC Breda als basisspeler, maar kwam daarna minder aan spelen toe. In de tweede helft van vorig seizoen werd Leliendal door VVV al verhuurd aan TOP Oss en nu laat hij Venlo definitief achter zich om aan de slag te gaan bij Jong FC Utrecht.

In totaal kwam Leliendal tot zeven duels in de Keuken Kampioen Divisie in Venlose dienst. Daarnaast had hij een basisplaats in de bekerwedstrijd tegen NAC Breda (1-1), die na strafschoppen werd verloren. In het Rat Verlegh Stadion maakte Leliendal met een fraai afstandsschot in de kruising zijn enige doelpunt voor VVV.

Foto © VVV Venlo

Vorig artikelDefinitief: Helmplicht op snorfiets vanaf 1 januari 2023
Volgend artikelRide or Die: Paper Girls presenteert officiële teaser trailer
Ik ben de eigenaar van Planetzone