Home Nieuws Sport Nieuws KRC Genk organiseert grootste BBQ van België voor bekerfinale

KRC Genk organiseert grootste BBQ van België voor bekerfinale

Voltallige A-kern deelt BBQ-boxen uit aan supporters

Zondag 25 april 2021 speelt KRC Genk de bekerfinale tegen Standard. Door de coronamaatregelen zal er deze keer geen volksverhuizing richting Brussel plaatsvinden. Toch wil de club er samen met haar trouwe supporters een onvergetelijke dag van maken. Alle abonnees ontvangen daarom deze week een bijzonder postpakket.

KRC Genk en Beobank sturen naar meer dan 12.000 postadressen een unieke box, met alle ingrediënten om er thuis een heus bekerfeest van te maken. Morgen trekt de voltallige A-kern eropuit om een deel van de boxen te leveren bij een aantal gelukkige supporters. In de doos zitten onder meer sfeeritems zoals een grote vlag, klappers en ballonnen, en het supportersmagazine met op de cover de voornamen van alle supporters. Dat is nog niet alles: naast een BBQ-schort zitten er ook unieke vouchers in van Colruyt, Budgetslager, Bruno Foodcorner en McDonald’s. De KRC Genk-supporters hebben dus alles in handen om er met hun bubbel een bekerfeest van te maken, de BBQ aan te steken en hun favoriete ploeg aan te vuren zoals alleen zij dat kunnen. 

Supporters wuiven spelers uit

Deze straffe actie is niet het enige initiatief dat de club neemt om haar supporters te betrekken bij de bekerfinale. Naast exclusieve content op de socialemediakanalen van KRC Genk, zal de spelersbus voor de gelegenheid omgetoverd worden tot een supportersbus. Vorige week konden KRC Genk-fans digitaal foto’s van zichzelf insturen, en met al die foto’s wordt momenteel de spelersbus bestickerd. Komende zaterdag wordt er in samenwerking met de lokale overheid een coronaproof ‘uitwuifmoment’ voor een duizendtal supporters georganiseerd rond de Luminus Arena. De spelers stappen dan op de bus richting Brussel, waar ze op afzondering gaan. “We moeten onze supporters al veel te lang missen. Voor een club als de onze is dat extra zuur, want we zijn en blijven een club voor én door supporters. Deze zesde bekerfinale is weer een historisch moment in onze jonge maar rijke clubgeschiedenis. We doen al deze inspanningen om onze abonnees alsnog een unieke bekerbeleving te bieden. En we doen het ook voor onze spelers zodat zij de betrokkenheid van onze supporters blijven voelen. Zo gaat morgen onze voltallige A-kern op pad om een deel van de BBQ-boxen uit te delen aan de fans. Alles gebeurt coronaproof, natuurlijk.”

Bron © KRC Genk Foto © Image by Republica from Pixabay 

Vorig artikel[video] Tien bekende Nederlanders gaan voor visuele hoogstandjes in zesde seizoen ‘Het Perfecte Plaatje’ 
Volgend artikel[video] Titanfall-content maakt zijn opwachting in Apex Legends
Ik ben de eigenaar van Planetzone