Home Nieuws Sport Nieuws Finale Feyenoord op groot scherm: Stadhuisplein en Willemsplein uitverkocht, De Kuip start...

Finale Feyenoord op groot scherm: Stadhuisplein en Willemsplein uitverkocht, De Kuip start binnenkort kaartverkoop

In Rotterdam zal op verschillende locaties grote schermen geplaatst worden zodat vele Feyenoord supporters de finale wedstrijd van de eerste editie van de Conference Leagea tussen hun club en het Italiaanse AS Roma kunnen volgen.

Op het stadhuisplein komen net als in de tweede halve finale wedstrijd tegen het Franse Olympique Marseille 4 grote schermen te staan en is net als toen al inmiddels uitverkocht voor ruim 4000 fans. Ook kunnen zo’n 5000 fans op het grote scherm kijken op het willemsplein, op de voet van de Erasmusbrug. Ook hier is het inmiddels al uitverkocht.

Stadion De Kuip wil ook weer een groot scherm plaatsen. Dit gebeurde ook in 2017 toen de club tegen stadsgenoot Excelsior speelde,toen zaten er 47.000 supporters, die wedstrijd werd overigens met 3-0 verloren, een week later werd Feyenoord alsnog kampioen door Heracles met 3-1 thuis te verslaan. Zodra de vergunningen en de uitzendrechten gereed zijn begint De Kuiip met de kaartverkoop.

De finale wordt in de National Arena in de Albanese hoofdstad Tirana gehouden dat een capaciteit heeft van ongeveer 22.000 toeschouwers. Verwacht wordt dat beide clubs zo’n 5 a 6000 kaarten krijgen, de overige gaat naar de UEFA. Ook wordt er met de UEFA gesproken over een fanzone in Tirana omdat de grote kans bestaat dat er meer supporters naar de Albanese hoofdstad afreizen dan in het stadion kunnen.

De Finale zal plaatsvinden op woensdag 25 mei en begint om 21.00 uur

Foto © PlanetZone

Vorig artikelThijs Zeeman terug met nieuwe reeks ‘Zeeman Confronteert: Stalkers’
Volgend artikelRuneScape’s Fletching en Firemaking skills krijgen een nieuwe update
Ik ben de eigenaar van Planetzone