Home Nieuws Sport Nieuws FIFA World Cup Qatar 2022™-tickets volgende week weer te koop

FIFA World Cup Qatar 2022™-tickets volgende week weer te koop

© FIFA

De resterende tickets voor de FIFA World Cup Qatar 2022™ zullen volgende week weer in de verkoop gaan, waardoor fans een onmisbare kans krijgen om hun plaats te bemachtigen bij de grootste voetbalshow ter wereld. Deze keer worden tickets voor de allereerste FIFA World Cup™ die in het Midden-Oosten wordt gehouden, verkocht op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, zodat fans hun aankoop onmiddellijk kunnen bevestigen nadat ze hun selectie hebben gemaakt en de betaling hebben verwerkt. De nieuwe verkoopperiode opent via FIFA.com/tickets op dinsdag 5 juli om 11:00 CET/12:00 uur in Doha.
Nu er in totaal al 1,8 miljoen toernooitickets zijn verkocht – en met nog minder dan vijf maanden te gaan tot de grote aftrap – worden fans die geïnteresseerd zijn in een onvergetelijke reis van hun leven naar Qatar dringend verzocht snel te handelen voordat de felbegeerde plaatsen worden vergeven knapte op. Bij grote vraag zal een wachtrijbeheersysteem van toepassing zijn. Afgezien van het gastland, omvat de top tien van landen voor kaartverkoop op basis van land van verblijf in de laatste verkoopperiode opkomende en gevestigde voetbalbroedplaatsen zoals Canada, Engeland, Frankrijk, Duitsland, India, Saoedi-Arabië, Spanje, de VAE en de VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA.


Nu alle 32 kwalificerende teams voor Qatar zijn bevestigd, wordt grote wereldwijde belangstelling verwacht voor de nieuwe verkoopperiode, die op 16 augustus om 11:00 uur CET/12:00 uur in Doha wordt afgesloten. Fans worden aangemoedigd om hun reis naar Qatar zorgvuldig te plannen en weg te blijven van ongeautoriseerde websites en valse/ongeldige tickets – het enige officiële kanaal waar ze FIFA World Cup-tickets kunnen verkrijgen is FIFA.com/tickets.


Individuele wedstrijdtickets zijn beschikbaar in alle vier de prijscategorieën, waarbij categorie 4-tickets gereserveerd zijn voor inwoners van Qatar. Fans kunnen maximaal zes tickets per wedstrijd kopen en maximaal 60 voor het hele toernooi. Er is ook de mogelijkheid om meer dan één groepswedstrijd op dezelfde dag bij te wonen aan het begin van het toernooi in overeenstemming met de wedstrijdcompatibiliteitsregels. Gehandicapten en mensen met beperkte mobiliteit hebben recht op een speciale toewijzing van toegankelijkheidstickets.


Ga naar het gedeelte Veelgestelde vragen op FIFA.com/tickets voor meer informatie over de ticketproducten en prijscategorieën. Ga naar Qatar2022.qa om accommodatie te boeken en een Hayya Card aan te vragen.
Tickethouders uitgenodigd om mee te doen aan duurzaamheidscampagne
FIFA, FIFA World Cup Qatar 2022 LLC en Qatar’s Supreme Committee for Delivery & Legacy hebben zich ertoe verbonden alle koolstofemissies met betrekking tot de FIFA World Cup 2022 te verminderen en te compenseren, inclusief de reisgerelateerde uitstoot van alle tickethouders.


Voorafgaand aan het toernooi nodigt FIFA fans uit om een ​​”Green Card for the Planet” op te heffen om het bewustzijn van de noodzaak om het milieu te beschermen te benadrukken. Naast het delen van een videoboodschap waarin ze een actie vermelden die ze zullen ondernemen om het milieu te beschermen, terwijl ze ook anderen vragen om dit voorbeeld te volgen, worden fans van wie hun tickets al bevestigd zijn via e-mail uitgenodigd om te beloven hun eigen CO2-uitstoot te verminderen en een kans op een voucher voor een gedenkwaardig souvenir om mee naar huis te nemen uit Qatar. Meer informatie is hier beschikbaar.

Bron: FIFA

Vorig artikelAmazon.nl zet Nederlandse midden- en kleinbedrijf in schijnwerpers
Volgend artikelNikon introduceert de NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S
Ik ben de eigenaar van Planetzone