Home Nieuws Jongeren EA Sports onthult Virgil van Dijk als coverster van de FIFA 20...

EA Sports onthult Virgil van Dijk als coverster van de FIFA 20 Champions Edition

Virgil Van Dyke, EA Sorts Fifa20, Cover Reveal, Champions Edition. 22nd July 2019 Picture By Mark Robinson.

Vandaag maakt EA SPORTS bekend dat Virgil van Dijk (Liverpool FC) op de cover van de FIFA 20 Champions Edition te zien zal zijn en dat Eden Hazard (Real Madrid) de cover athlete wordt van de FIFA 20 Standard Edition.

Lees hieronder wat beide spelers te zeggen hebben over deze eer:

“Het is een grote eer voor mij om op de cover van FIFA 20 te staan”, zei Virgil van Dijk. “Ik speel FIFA al zolang ik mij kan herinneren en daarom ben ik ongelofelijk trots dat ik Liverpool FC mag vertegenwoordigen op de cover van zo’n iconische game”.

“EA SPORTS FIFA is de grootste voetbalgame ter wereld, en ik speel het al jaren tegen mijn broers”, zei Hazard. “Ik heb het geluk dat ik al eerder op de cover heb mogen staan, maar om wereldwijd op de voorkant van FIFA 20 te verschijnen is geweldig en ik hoop zoveel mogelijk gamers enthousiast te maken, net als wanneer ik dit seizoen het veld opga voor Real Madrid!”

De onthulling van Van Dijk en Hazard komt na de aankondiging van VOLTA FOOTBALL in FIFA 20, een geheel nieuwe ervaring die is geïnspireerd op small-sided football in kooien, op straten en futsal-velden over de hele wereld. De FIFA 20 Standard Edition is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 27 september en de Champions Edition zal 3 dagen eerder beschikbaar zijn via pre-order vanaf 24 september

Vorig artikelFoto’s Roze Maandag Tilburg 22 juli 2019 (mobiel)
Volgend artikelFoto’s Feyenoord Rotterdam open dag 21 juli 2019
Ik ben de eigenaar van Planetzone