Home Nieuws Sport Nieuws Duke Verduin tekent zijn eerste profcontract

Duke Verduin tekent zijn eerste profcontract

Duke Verduin © PEC Zwolle Media

Duke Verduin heeft in het MAC3PARK Stadion zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. De 19-jarige keeper, die vorig jaar overkwam van Koninklijke HFC Haarlem en zijn wedstrijden speelt in PEC Zwolle O21, ligt nu tot medio 2025 vast in Zwolle met een optie voor nog een jaar.


Duke Verduin: ,,Ik ben heel blij met mijn eerste contract. Het was aan het begin van het seizoen een doel van me om een contract af te dwingen. Dat dit nu ook daadwerkelijk gelukt is, is prachtig. Ik heb het goed naar mijn zin bij PEC Zwolle, waar ik dagelijks veel leer van Jasper Schendelaar, Mike Hauptmeijer en keeperstrainer Diederik Boer. Dat mij een contract is aangeboden geeft aan dat ik op de goede weg ben, maar ik besef ook dat er nog veel te leren en te verbeteren valt. Daar ga ik dan ook al mijn energie instoppen.”


Technisch directeur Marcel Boudesteyn: ,,Ik feliciteer Duke met zijn eerste contract. Het is fijn dat we weer een talent hebben kunnen vastleggen, die zich de afgelopen maanden nadrukkelijk heeft laten zien. Wij hebben dan ook veel vertrouwen in Duke. Het is nu zaak dat Duke gaat werken aan zijn volgende stap, waardoor hij in de toekomst meer speelminuten kan maken.”

Bron en foto © PEC Zwolle Media