Home Nieuws Sport Nieuws Bastiaans opnieuw naar Helmond Sport

Bastiaans opnieuw naar Helmond Sport

© VVV - Vewnlo

Aaron Bastiaans wordt door VVV-Venlo verhuurd aan Helmond Sport. De aanvaller speelt de rest van het seizoen voor de club die hem vorig jaar ook al op huurbasis naar Brabant haalde. Helmond Sport heeft geen optie om Bastiaans definitief in te lijven.

Afgelopen september verlengde Bastiaans zijn contract bij VVV nog tot de zomer van 2023. Voor de lange termijn blijft hij dus nog altijd verbonden aan de Koelclub, maar het restant van het huidige seizoen zal Bastiaans zijn wedstrijden op huurbasis voor Helmond Sport spelen. Vorig seizoen huurden de Brabanders hem in de tweede seizoenshelft ook al van VVV. Toen had Helmond Sport geen optie om Bastiaans definitief over te nemen en in de nieuwe huurdeal is ook geen koopoptie opgenomen.

Bastiaans, die in 2019 zijn eerste profcontract bij VVV tekende, kwam dit seizoen in zestien officiële wedstrijden in actie voor de Venlose club. In de eerste wedstrijd van 2022 was de aanvaller nog trefzeker op bezoek bij De Graafschap, waar mede dankzij zijn eerste doelpunt van het seizoen met 1-2 werd gewonnen. Bij dat doelpunt namens VVV zal het voorlopig dus blijven voor Bastiaans, die de rest van het seizoen de kleuren van Helmond Sport verdedigt.

Bron en foto © VVV-Venlo

Vorig artikelYulia waagt zich aan de grootste wedstrijd van de discoscène: Nordic Grand Prix
Volgend artikelSjinkie, spelen met Vuur