Home Food Ramon Brugman en MOA lanceren messenset en YouTube-kanaal

Ramon Brugman en MOA lanceren messenset en YouTube-kanaal

© MOA

Chef-kok en imker Ramon Brugman en MOA hebben de handen ineengeslagen om producten te ontwikkelen voor in de keuken. Zaterdag 20 november werd de professionele messenset gelanceerd in combinatie met een videoserie over buiten koken op het nieuwe kanaal: MOA x Ramon Brugman.

Materialen

De messenset is twee jaar in ontwikkeling geweest en is vervaardigd uit VG10 staal met 66 laags damaststaal. De messen kenmerken zich door een handvat van onbehandeld walnotenhout met een ingegraveerde bij en Ramon’s logo gestempeld op de achterkant.

Ramon Brugman: “Twee jaar lang heb ik hier aan gewerkt. Het is mijn droom, mijn passie, alles van mij zit hierin. Ik ben ongelofelijk trots dat ik mijn eigen messenset mag presenteren. We hebben de beste materialen en producten gebruikt, desalniettemin zijn de messen betaalbaar gebleven, daar ben ik blij om.” 

YouTube

Het YouTube-kanaal is voor iedereen die van buiten koken houdt en graag op avontuur gaat. In de nieuwe serie kookt de beroemde chef-kok met de baard gerechten in de natuur. Elke zaterdag om 12:00 uur duikt Ramon de wildernis in. In de eerste aflevering grilt hij een tomahawk steak op open vuur. Naast kookvideo’s deelt Brugman ook handige tips over het gebruik van de messen en handige snijtechnieken.

Ramon Brugman: “Om koken te kunnen combineren met het leven in de natuur is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid. Op het nieuwe YouTube-kanaal deel ik mijn passie, namelijk koken met eerlijke producten in de wilde natuur. Ik vind het fantastisch dat ik dit met iedereen mag delen!”

Samenwerking De messenset is online te bestellen via de website https://www.ramonbrugmanbymoa.nl/, waar binnenkort ook de nieuwe producten uit de lijn worden gepresenteerd. De samenwerking van MOA en Ramon Brugman is tot stand gekomen door: Filmakers voor concept en productie, mediabureau Zuiver Media en YouTube Agency Age Media

https://www.ramonbrugmanbymoa.nl/

Bron en foto ©

Vorig artikelFetisjisten over hun opwinding voor leer, puppy’s en pony’s
Volgend artikelToch 2G in horeca, cultuur en evenementen in wetsvoorstel naar Tweede Kamer