Home News Politie toont beelden getuigen-fataal steekincident op festival Solid Grooves

Politie toont beelden getuigen-fataal steekincident op festival Solid Grooves

© Solid Grooves

Op zondag 28 mei werd de 21-jarige Jimmy Schepers doodgestoken op het Amsterdamse festival Solid Grooves. Ook twee van zijn vrienden werden neergestoken bij een conflict met een andere groep. Al vrij snel werden drie verdachten aangehouden, die nog altijd vastzitten. De politie vermoedt dat de grotere groep waar zij deel van uitmaakten, betrokken was bij meer incidenten zoals een aantal gewelddadige berovingen. 

Om meer duidelijkheid te krijgen rond de dood van Jimmy, en de rol van de betrokkenen daarbij, worden vanavond in Opsporing Verzocht beelden getoond van een aantal mogelijk belangrijke getuigen die in de buurt waren toen Jimmy werd gestoken. Daarnaast in de uitzending een interview met de zus en moeder van het slachtoffer en een urgente oproep aan bezoekers om al hun beeldmateriaal van het publiek die dag te delen.

Vermissing Hoofddorper Rishi Parmesar
Manhar ‘Rishi’ Parmesar zou op 18 december vanuit Suriname terugvliegen naar Nederland maar kwam hier nooit aan. Na onderzoek van de Surinaamse politie blijkt dat hij op zijn eigen terrein in Lelydorp vermoedelijk slachtoffer van een misdrijf is geworden. Ook de politie in Nederland doet vanavond een beroep op mensen die mogelijk meer weten over de zorgwekkende vermissing.

Bewakingsbeelden explosies Arnhem
In de vroege ochtend van 8 juni werden bij het Arnhemse winkelcentrum Elderhof verdachte pakketjes voor twee horecazaken ontdekt. Het bleek te gaan om zeer zware explosieven, waardoor het winkelcentrum ontruimd moest worden. De daaropvolgende nacht ontplofte bij een andere horeca-onderneming daadwerkelijk twee explosieven. Van beide nachten worden bewakingsbeelden getoond

Verder aandacht voor twee overvallen en de heftige gebeurtenissen in Nijmegen in de nacht van zondag op maandag. Na een melding over een mogelijke inbraak aan de Malvert 62e straat, vluchtte daar een auto met hoge snelheid weg. Daarbij werd een omstander aangereden en moest de politie schoten lossen. 

Opsporing Verzocht, vanavond om 21.05 uur bij AVROTROS op NPO 2

Bron: AvroTros