Home Nieuws Opmerkelijk Nieuws Woonkamer naar vagina laten ruiken is schijnbaar helemaal in!

Woonkamer naar vagina laten ruiken is schijnbaar helemaal in!

Actrice Gwyneth Paltrow zette wel een heel aparte geurkaars op de markt. Het ruikt niet naar cannabis, champagne of drop. Het is nog erger dan dat… de kaars doet wat meer aan de kust denken. Het ruikt namelijk naar haar vagina…

Wtf, waarom zou je dat doen?

Kan je het al voorstellen dat je een kaars aansteekt die de woonkamer laat ruiken naar vagina? Ik ook niet. In eerste instantie toen ik dit nieuws hoorde dacht ik: wat voor een creep ben je als je zo’n kaars op de markt zet. Sterker nog, zoiets wordt toch helemaal niet verkocht?!

Ik zat dus echt helemaal fout. De kaars wordt op de website van haar lifestylemerk Goop verkocht en kost 75 dollar. Deze speciale editie was binnen ruim een uur helemaal uitverkocht. Er is dus wel degelijk vraag naar!

Ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van de nieuwe geurkaars ‘This Smells Like My Vagina’, was de actrice nauw betrokken. Samen met een parfummaker werkte ze aan een nieuwe geur. Toen deze eenmaal was gecreëerd, grapte de actrice „Eh, dit ruikt naar vagina”. Die ruikt volgens haar naar ’een mix van geraniums, citrusachtige bergamot, ceder, Damaskusrozen en muskuszaad’, zoals op Goop staat omschreven.

De parfummaker heeft niet aan haar vagina geroken om deze geur te ontwikkelen, maar gewoon gebrainstormd. De geurkaars heeft z’n naam dus te danken aan de uitspraak van de actrice.

Nog meer producten voor poenie

Gwyneth is de afgelopen jaren vaker openhartig geweest over vagina’s. Zo deelde de actrice dat ze die van haar graag stoomt. Ook verkocht Goop een zogeheten ’yoni-ei’ dat de spieren zou moeten versterken en lustopwekkend zou werken.

Vorig artikel[video] Meisjes vaker dan jongens last van online stalken of laster
Volgend artikelHuawei P30 lite New Edition: de eerste P lite serie met 32 MP selfie camera
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!