Home Film nieuws Films NL Nederlandse stemmencast voor Spike en de Magische Steen compleet

Nederlandse stemmencast voor Spike en de Magische Steen compleet

Johnny Kraaijkamp, Murth Mossel, Hero Muller en Peggy Vrijens spreken stemmen in voor de nieuwe animatiefilm Spike en de Magische Steen. Johnny Kraaijkamp spreekt heel toepasselijk de stem in van een kraai, die de dieren in het bos wijst op het bestaan van de magische watersteen. Murth Mossel is te horen als een beer en Hero Muller verleent zijn stem aan een oudere egel. Peggy Vrijens spreekt de stem in van een wolvin, die het heeft voorzien op de magische watersteen en er alles aan doet om het avontuur van Spike te saboteren. Eerder werd al bekend gemaakt dat Vajèn van den Bosch te horen zal zijn als egel Spike en Dorian Bindels de stem inspreekt van eekhoorn Tjum. Distributeur Independent Films brengt de animatiefilm Spike en de Magische Steen op 12 februari uit in de bioscoop.

Over de film:
Spike is alles behalve een schattig, klein egeltje. Ze barst van de energie en het zelfvertrouwen en is niet bepaald op haar mondje gevallen. Wanneer de watervoorraad dreigt op te raken voelt Spike zich geroepen om het bos en de dieren te redden. Samen met Tjum de eekhoorn gaat ze op zoek naar de Magische Watersteen die in handen is van de gemene berenkoning Bantur. Samenwerken zit niet in de aard van deze twee eigenwijze beestjes, maar ze komen er al snel achter dat dit de enige manier is om hun avontuurlijke reis tot een succes te maken.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Soof, Paddington, John Wick 3, The Hunger Games-reeks, Elle, La La Land en April, May en June is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.