Home Nieuws Muziek Nieuws Wilfried de Jong in gesprek met Pieter van der Wielen en Lotje...

Wilfried de Jong in gesprek met Pieter van der Wielen en Lotje IJzermans

© Keke Keukelaar

Nooit Meer Slapen, het cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1 zendt op woensdag 2 februari de 2000ste aflevering uit.In een speciale podcast interviewt Wilfried de Jong presentatoren Pieter van der Wielen en Lotje IJzermans over deze mijlpaal en de kunst van het interviewen. 

In Nooit Meer Slapen interviewt Pieter van der Wielen in het holst van de nacht inspirerende gasten uit de kunst, cultuur of actualiteit die vertellen over werk en leven. In de nacht voer je nu eenmaal de beste gesprekken. Nooit meer slapen is alle werkdagen te beluisteren om middernacht op NPO Radio 1. Op vrijdag presenteert Lotje IJzermans. 

Woensdag 2 februari is Femke van der Laan te gast tijdens de 2000ste aflevering. Femke van der Laan tekende in Aan de randen van de dag het verhaal op van het leven met haar echtgenoot Eberhard van de Laan. Ze vertelt het verhaal van hun liefdesgeluk, maar ook van zijn ziekte en de eenzaamheid die ze voelde na zijn sterven. Eerder schreef ze in Het Parool columns over haar leven in Amsterdam als weduwe van de burgemeester. Ze werden gebundeld in Een stad vol ballonnen.

vpro.nl/nooitmeerslapen


Nooit Meer Slapen: Femke van der Laan
woensdag 2 februari, 0.02 uur – 01.00 uur, VPRO, NPO Radio 1

Bron: VPRO Foto © Keke Keukelaar

Vorig artikel[Video] Rugby 22: de toonaangevende rugby game is nu verkrijgbaar voor consoles en PC
Volgend artikelYann Tiersen – Koninklijk Circus, Brussel -> 07/09/2022