Home Nieuws Muziek Nieuws Stromae 14 april 2023 naar Ziggo Dome

Stromae 14 april 2023 naar Ziggo Dome

Stromae komt volgend jaar opnieuw naar Nederland. Op vrijdag 14 april 2023 geeft Stromae een concert in Ziggo Dome Amsterdam als onderdeel van zijn Multitude Tour. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag om 11.00 uur via Ticketmaster.

Na een afwezigheid van zeven jaar is Stromae terug. Voorafgaand aan zijn nog te verschijnen nieuwe album Multitude kondigde Stromae eind vorig jaar al drie exclusieve première shows aan in Parijs, Brussel en Amsterdam die binnen enkele minuten uitverkocht raakten.

De nieuwe tour staat in het teken van zijn langverwachte album Multitude dat 4 maart uitkomt. Afgelopen week verraste de Belgische zanger door midden in een openhartig interview over zijn sombere periodes met een Franse televisiezender, zijn nieuwste single L’enfer live te zingen. Het nieuwe nummer is de opvolger van Santé en gaat over eenzaamheid en suïcidale gedachten. Deze beelden zijn de hele wereld over gegaan.

Stromae brak tien jaar geleden door met enorme hits als Alors on danse, Formidable en Papaoutai. Met zijn unieke muziekstijl tourde hij de hele wereld over en ontving talloze prijzen, waaronder vier Victoires de la Musique, vier NRJ Awards, een MTV Award, en trad als eerste Belg ooit op in een uitverkocht Madison Square Garden in New York.

STROMAE | MULTITUDE TOUR
Vrijdag 14 april 2023 | Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 56 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/stromae
De reguliere kaartverkoop voor het concert start vrijdag 21 januari om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Vodafone en Ziggo Internetklanten kunnen vanaf woensdag 19 januari 11.00 uur al kaarten bestellen via een exclusieve Priority pre-sale! Voor deze pre-sale is een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Bron: ©MoJo, foto: ©Pixabay

Vorig artikel[Video] Booby traps, carjackings en een nieuwe lading BV’s in Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Volgend artikelEK Zaalvoetbal start deze week en trapt af met nieuwe thuis kijk campagne met John de Bever