Home Muziek P!nk’s nieuwe lied “Trustfall”: een emotionele ballad over vertrouwen en het loslaten...

P!nk’s nieuwe lied “Trustfall”: een emotionele ballad over vertrouwen en het loslaten van controle”

P!nk’s nieuwe lied “Trustfall” is echt geweldig! De tekst gaat over vertrouwen in jezelf en anderen, en hoe het soms moeilijk is om controle los te laten. P!nk’s stem klinkt heel sterk en emotioneel, en ik denk dat veel mensen zich kunnen identificeren met wat ze zingt. De muziek erachter is ook leuk om naar te luisteren, met een mix van akoestische gitaar en elektronische geluiden. Als je een fan bent van P!nk’s muziek, dan is dit lied echt iets voor jou!

Beluister hem nu via YouTube of Spotify.

RECENSIES OVERZICHT
Conclusie
Vorig artikel[video] Ook crisis bij FC Groningen, supporters het veld op
Volgend artikelDaan Mus wint KRO-NCRV Veer in je reet-award tijdens de Zapp Awards!
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!
review-pink-trustfall P!nk's nieuwe lied "Trustfall" is echt geweldig! De tekst gaat over vertrouwen in jezelf en anderen, en hoe het soms moeilijk is om controle los te laten. P!nk's stem klinkt heel sterk en emotioneel, en ik denk dat veel mensen zich kunnen identificeren met...