Home Nieuws Muziek Nieuws Qmusic organiseert door hele land kerstdiners met Q-christmas tour

Qmusic organiseert door hele land kerstdiners met Q-christmas tour

Maan, Davina Michelle, Nielson, Emma Heesters & Rolf Sanchez en andere sterren bezorgen Qmusic luisteraars een bijzondere kerst.

Volgende week verrast Qmusic elke dag luisteraars door het hele land met een onvergetelijk kerstdiner op een prachtige locatie en met een top-artiest. De dag start bij Mattie en Marieke bij Qmusic en vanaf 10.00 uur rijden dj’s Domien Verschuuren, Wim van Helden en Menno Barreveld door het land met de Q-christmas tour.

Domien, Wim en Menno pikken luisteraars op die van niets weten. Ze zijn opgegeven door familie of vrienden omdat ze een speciale kerst verdienen. Als de bus vol is, rijden de dj’s naar een bijzondere locatie voor een magisch kerstdiner. Elke dag is de locatie anders en treedt er een andere artiest op die afgelopen jaar veelvuldig in de Top 40 stond. Zo komen Maan, Davina Michelle, Nielson en Suzan & Freek hun hits ten gehore brengen.

Het goede doel

Op vrijdag organiseert de radiozender een kerstdiner voor een goed doel bij Qmusic in Amsterdam. Rolf Sanchez en Emma Heesters komen dan zingen voor mensen van dit goede doel, dat later bekendgemaakt wordt. Een aantal Qmusic dj’s gaat die avond in de bediening.

All I Want For Christmas Is Q

De hele maand staat bij Qmusic in het teken van kerst. Naast de hits van het moment draait de zender extra veel kerstmuziek. Voor wie dat nog niet genoeg vindt is er online en in de app het themakanaal Qmusic Christmas.