Op 13 maart vindt er een dancefestival plaats en op 14 maart wordt een popfestival georganiseerd, allebei op het terrein in Biddinghuizen waar onder meer Lowlands wordt gehouden. Heb je een kaartje kunnen scoren, voel je dan speciaal want alle kaarten zijn binnen 20 minuten verkocht. Dat geeft aan dat er veel behoefde is aan een heerlijk festival.

Een kaart kopen is 1 ding, je moet natuurlijk wel een recente negatieve test laten zien ook aan de deur word er nog een temperatuur meting gedaan en word er ook nog steekproefsgewijs een snel test uitgevoerd.

Bij deze proef festivals worden het aantal mensen verdeeld over groepen van 500 mensen die tijdens het festival vrij zijn om te bewegen, er hoeft hier dus geen 1.5 meter afstand te worden gehouden.

Er is al een klein deel van de line-up bekend gemaakt met o.a. Joris Voorn, Reinier Zonneveld Live, Colin Benders, Nicky Elisabeth en Philou Louzolo. Er word in de loop van de tijd nog een aantal namen bekend gemaakt .

Bron:  © www.mojo.nl

Foto  ©  Planetzone archief

Vorig artikelNetflix onthult officiële teaser trailer voor Zack Snyder’s Army of the Dead
Volgend artikelSuper Zondag op ESPN met toppers PSV – Ajax en AZ – Feyenoord
Dj/producer en ik kom uit het Hooge noorden #050 neem een kijkje op mijn youtube kanaal abonneer en laat vooral weten wat je van mijn muziek vind