Home Muziek Nieuwe internationale en nationale artiesten toegevoegd aan line-up 538 Koningsdag

Nieuwe internationale en nationale artiesten toegevoegd aan line-up 538 Koningsdag

De Britse zangeres Anne-Marie, de Australische popband Sheppard en Nederlandse artiesten Martin Garrix, Chef’Special, Emma Heesters en Rolf Sanchez zijn toegevoegd aan de line-up van 538 Koningsdag. Op maandag 27 april houdt Radio 538 het grootste virtuele Koningsdag-event van Nederland, een gratis en corona-proof Oranjefeest met optredens van de allergrootste nationale en internationale artiesten. Luisteraars van 538 en kijkers van TV 538, SBS6 en KIJK.nl kunnen van 15.00 uur tot 18.00 uur meefeesten vanuit huis.

Eerder werd bekend dat Tiësto (vanuit Denver USA), Davina Michelle, DI-RECT, Duncan Laurence, Lucas & Steve en internetsensatie Orgel Joke Koningsdag vieren met Radio 538. Later deze week maakt het radiostation nog meer nationale én internationale namen uit de line-up bekend.

Line-up 538 Koningsdag (tot nu toe)

– Tiësto

– Sheppard

– Anne-Marie

– Martin Garrix

– Chef’Special

– Davina Michelle

– DI-RECT

– Lucas & Steve

– Duncan Laurence

– Emma Heesters & Rolf Sanchez

– Orgel Joke

538 Koningsdag

Op maandag 27 april viert Radio 538 de verjaardag van onze koning met het grootste virtuele Koningsdag-event van Nederland. Luisteraars kunnen meefeesten vanuit eigen huis, tuin of balkon via Radio 538, TV 538, YouTube, de 538 app en 538.nl. Ook is het Oranjefeest te volgen bij SBS6 en via KIJK.nl. Op deze manier kunnen meer mensen dan ooit toch Koningsdag met elkaar vieren, verspreid door het hele land en interactief.

538 Koningsdag is gratis en vindt plaats op maandag 27 april vanaf 15:00 uur. Uiteraard worden in aanloop naar en tijdens 538 Koningsdag de regels van het RIVM omtrent het coronavirus gehandhaafd.

Bron © Radio 538