Home Muziek Bruno Mars & Anderson .Paak releasen eerste single als Silk Sonic

[NEW] Bruno Mars & Anderson .Paak releasen eerste single als Silk Sonic

Bruno Mars en Anderson .Paak hebben vorige week aangekondigd samen te gaan werken onder de naam Silk Sonic. Vandaag brengen ze hun eerste single ‘Leave The Door Open’ uit. Het is de eerste track van het nog te verschijnen album An Evening With Silk Sonic, waar ook gitarist Bootsy Collins aan heeft meegewerkt. 

Het nummer is geproduceerd door Bruno and producer D’Mile en geschreven door Bruno, Anderson, D’Mile en Brody Brown.

ABOUT BRUNO MARS
Voordat Bruno Mars bij het grote publiek bekend wordt als artiest, werkt hij als producer voor artiesten als Brandy, Cee Lo Green en Sean Kingston. In 2010 breekt hij door als solo artiest wanneer hij het album Doo-Wops & Hooligans uitbrengt met daarop onder andere de hit ‘Just The Way You Are’. Daarna volgt het album Unorthodox Jukebox (2012) met de single ‘Locked Out Of Heaven’ en het met zeven Grammy’s bekroonde album 24K Magic (2016) met de single ‘That’s What I Like’. In de tussentijd scoort hij ook nog een hit met ‘Uptown Funk’ in samenwerking met Mark Ronson.

ABOUT ANDERSON .PAAK
De Amerikaanse rapper, zanger, songwriter, producer en multi-instrumentalist Anderson .Paak begint als tiener met drummen in de band van de kerk. Hij breekt door met het album Venice en zijn bijdrage aan het album Compton van Dr. Dre. Daarna scoort hij succes met het album Malibu en samenwerkingen met onder andere Mac Miller, Kendrick Lamar en Chance the Rapper. Anderson .Paak won in 2016 twee Grammy’s voor Best New Artist en Best Urban Contemporary Album en in 2019 een Grammy voor Best Rap Performance. Dit jaar is hij opnieuw genomineerd in de categorie Best Music Video en Best Melodic Rap Performance.

Bron © Warner Music

Vorig artikelRedactie, het nieuwe album van Lijpe is nu uit
Volgend artikelNieuwe data: Brit Floyd – Kursaal Oostende, 03/11/2021 – Stadsschouwburg Antwerpen, 09/11/2021
Dj/producer en ik kom uit het Hooge noorden #050 neem een kijkje op mijn youtube kanaal abonneer en laat vooral weten wat je van mijn muziek vind