Home Muziek Nieuws Muziek NL ‘Waar praten we over?!’

‘Waar praten we over?!’

Eerder deze week was een veelbesproken uitzending van Opgelicht?! te zien waarin de Rotterdamse rapper JayJay Santana wordt beschuldigd van oplichting. Hij zou zijn eigen fans benadelen door bestelde en betaalde producten uit zijn webshop niet te leveren.

De rapper zelf ontkent in alle toonaarden. Vooral zijn iconische en dramatische reactie “Waar praten we over?!” gaat al dagenlang viral op diverse social media en heeft nu al de cultstatus bereikt onder jongeren.

Afgelopen weekend brachten de rappers Ali B, LexXxus en Stiekz een toepasselijke en hilarische video-parodie uit op dit grappige tv-moment, waarin ook rapper Boef en journalist/presentator Alberto Stegeman te zien zijn. Gedupeerde kinderen schakelen de hulp in van Alberto Stegeman, die besluit Ali B direct te confronteren met de oplichtpraktijken van zijn managementbureau. De parodie is inmiddels veel gedeeld en meer dan een half miljoen keer bekeken en ging binnen mum van tijd Trending op YouTube.

Bekijk hieronder de volledige en hilarische video. De track wordt vandaag ook officieel gereleased op het Trifecta label.