Home Muziek Nieuws Muziek BE Coldplay brengt twee nieuwe nummers uit

Coldplay brengt twee nieuwe nummers uit

Op de dag van release, 22 november, zal Coldplay het hele album voor het eerst live ten gehore brengen tijdens een optreden in Amman in Jordanië. Everyday Life bestaat uit twee delen van elk acht nummers: Sunset en Sunrise. De Sunrise performance zal om 05:00 uur te bekijken zijn via YouTube in de vorm van een livestream. Sunset zal om 15:00 uur volgen. Coldplay riep fans vorige week op om video’s toe te sturen waarin ze het refrein van het nummer ‘Orphans’ zingen. Deze beelden zullen ook worden getoond tijdens het optreden. 

From Amman to Amsterdam

Op vrijdagavond 20:00 zal het volledige Amman-concert op het Rembrandtplein in Amsterdam op een groot scherm te bekijken en te beluisteren zijn. Fans en bezoekers worden gedurende de hele week aangespoord om via reisinformatiedienst 9292 te zoeken naar bestemming ‘Coldplay’. Zodra gebruikers de bandnaam in de 9292 planner invoeren, zullen ze geleid worden naar het grote scherm op het Rembrandplein waar vanaf 19:30 afgeteld zal worden. Vanaf 20:00 uur is de volledige Coldplay-show te zien. 

Via een QR code die ter plaatse gecommuniceerd wordt, kan het publiek live meeluisteren met het optreden via hun eigen oortjes of koptelefoon. Hierdoor wordt het een complete audiovisuele Coldplay experience


Vorig artikelNetflix komt met nieuwe key art voor The Witcher
Volgend artikelNPO 3FM trapt Jaren 10-daagse af met ultieme challenge-video
Ik ben de eigenaar van Planetzone