Home Muziek Nieuws Muziek NL Armada Music organiseert vierdaags producerevenement tijdens ADE 2019

Armada Music organiseert vierdaags producerevenement tijdens ADE 2019

Amsterdam Dance Event, ‘s werelds grootste dancemuziekconferentie, is veel meer dan een honderdtal feestjes of een ontmoetingsplek voor de professionals uit de industrie. ADE is er juist ook voor de talentvolle producers, om hen te helpen bij het najagen van hun dromen. En dat laatste is precies waar Armada University dit jaar een bijzondere rol in speelt. Tijdens ADE 2019 lanceert het online producerplatform van Armada Music namelijk een grootschalig, vierdaags producerevenement boordevol masterclasses, demodrops en zelfs interviews en expert sessions.

Vanaf woensdag 16 oktober tot en met zaterdag 19 oktober is The View, Rokin de thuisbasis van Armada University voor een stampvol dagprogramma. Het programma bestaat uit meerdere masterclasses per dag van artiesten als Armin van Buuren, Eelke Kleijn, GoldFish, Ørjan Nilsen en Roger Sanchez, een dagelijkse demodrop van 11 tot 12, panels en expert workshops van onder anderen Ableton. Meer informatie, waaronder het volledige programma, is te vinden op ade.armadamusic.com.

Over Armada University

Armada University is hét platform voor producers die alles uit hun talent willen halen en een gooi willen doen naar een carrière in de (dance)muziekindustrie. Het platform, dat is opgericht in samenwerking met FaderPro, biedt unieke muziekproductielessen van een scala aan gevestigde artiesten, waaronder Sultan + Shepard, Harry Romero, Thomas Gold, ATFC & David Penn, Ørjan Nilsen, Estiva, Rodg en GoldFish. Inschrijven voor Armada University is gratis, en daarvoor krijgen studenten niet alleen 20% korting op de muziekproductielessen, maar ook nog eens exclusieve toegang tot (remix)contests, gratis producertips, blogs en gegarandeerde demofeedback na aankoop van een les.