Home Muziek Nieuws Muziek BE MNM Start To DJ: De zes finalisten zijn bekend

MNM Start To DJ: De zes finalisten zijn bekend

Wie treedt in de voetsporen van DJ Nobels, Freaquency, DJ Snes, Sample, Avalonn, 5NAPBACK, Spynex en Merlo?

7 augustus 2019 – Voor het negende jaar op rij gaat MNM met MNM Start To DJ op zoek naar de strafste jonge dj van het moment, die met enkele platen een feest in lichterlaaie kan zetten. De winnaar treedt in de voetsporen van niemand minder dan DJ Nobels, Freaquency, DJ Snes, Sample, Avalonn, 5NAPBACK, Spynex en Merlo. Hij of zij krijgt een jaar lang een eigen radioshow op MNM én mag draaien in het voorprogramma van Dimitri Vegas & Like Mike op het Amsterdam Dance Event. En dat is niet alles! Als kers op de taart krijgt de winnaar de kans om aan een eigen single te werken met het team van Generation Smash, het label van Dimitri Vegas.

Tijdens de finaleweek van 12 tot en met 15 augustus barst de muzikale strijd los. De zes geselecteerde kandidaten draaien er vanuit Ipanema bij Versuz in Hasselt op los om de felbegeerde titel van Start To DJ 2019 in de wacht te slepen. De wedstrijd kan gevolgd worden via de MNM-app. Na een week vol uitdagende sets en stevige opdrachten kennen we op donderdagavond 15 augustus dé grote winnaar van Start To DJ 2019.

De laatste twee finalisten zijn bekend!

Vandaag maakte MNM-dj Laura Govaerts in De Avondshow de twee laatste finalisten bekend. De voorbije dagen werden Arthur Van Schandevijl (Arthur Lewis) uit Sint-Lievens-Houtem, Ellen Degrande (DJ Ellyts) uit Torhout, Manu Van Aalst (Manuals) uit Boom en Tijl Iterbeek (TWALLIE) uit Dilbeek voorgesteld aan het grote publiek. Vandaag is het de beurt aan de laatste twee finalisten: DJ Creator en MTOW.

Kandidaat 5: DJ Creator De vijfde finalist is Jean Sauveur Ndizeye (alias DJ Creator, 20) uit Ronse. Hij studeert Energietechnieken aan Odisee Gent. Voor Jean begon het allemaal vier jaar geleden op zijn kamer. Sindsdien heeft hij al heel wat muzikale stappen gezet. Volgens zijn vrienden is hij “goed in draaien, maar beter in feesten”, dus dat belooft vonken en vuur te geven. Zijn grote voorbeeld is Lost Frequencies, waar hij ook graag mee zou samenwerken. Jean droomt ervan om resident dj te worden in een grote club en de wereld rond te reizen

Kandidaat 6: MTOW

Last but not least: de zesde finalist. Matteo De Bevere (alias MTOW, 18) uit Herentals kreeg de muzikale microbe mee van zijn neef, die ook dj is. Een song maken met Jay-z ziet hij helemaal zitten. Zijn grote droom is om op elk groot festival te staan en zijn naam te zien verschijnen op affiches met de bekendste artiesten. In het dagdagelijkse leven houdt Matteo zich bezig met zijn studie accountancy-fiscaliteit aan de UCLL in Leuven.