Home Nieuws Muziek Nieuws Luisteraar ontmoet binnenkort Dua Lipa en Camila Cabello en bezoekt set Game...

Luisteraar ontmoet binnenkort Dua Lipa en Camila Cabello en bezoekt set Game of Thrones

Luisteraars van Qmusic kunnen vanaf nu kans maken op de Top 40 World Tour, waarbij ze een geheel georganiseerde, all inclusive wereldreis winnen. Tijdens de Top 40 World Tour bezoekt de luisteraar samen met een vriend, familielid of geliefde concerten van vijf artiesten in vijf wereldsteden.

Justin Bieber, Billie Eilish, Maroon 5, Dua Lipa en Camila Cabello: wat de artiesten met elkaar gemeen hebben, is dat ze de afgelopen tijd allemaal in de top tien hebben gestaan van de Top 40. Luisteraars maken vanaf nu kans om ze te bezoeken tijdens een wereldreis door Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Met Dua Lipa en Camila Cabello mogen ze zelfs op de foto. Ook maken ze een helikoptervlucht boven Chicago en brengen ze een bezoek aan de set van Game of Thrones in Ierland.

Domien Verschuuren, presentator Top 40: “De luisteraar die dit wint kan zich voorbereiden op de mooiste reis van zijn leven. Van een sunset zeiltocht bij Rio de Janeiro naar een bezoek aan de Grand Canyon. En dan heb ik het nog niet eens over alle concerten van de Top 40-artiesten. Deze reis is bijna te mooi om waar te zijn!”

Meespelen kan door in te checken in de Qmusic-app. Vanaf maandag 2 maart spelen Mattie & Marieke, Menno Barreveld, Wim van Helden en Domien Verschuuren elke dag de Top 40 World Tour Quiz tijdens hun programma’s. Wie wint gaat door naar de volgende ronde. Op 13 maart wordt de winnaar bekend.