Home Nieuws Muziek Nieuws ‘Hello’ van Adele populairste hit van 21e eeuw

‘Hello’ van Adele populairste hit van 21e eeuw

©Talpa Network

‘Hello, it’s me’; de legendarische muzikale opening uit één van Adele’s grootste klassiekers. De zangeres maakte in 2015 een wereldwijde comeback met het nummer en zeven jaar later is het nummer nog altijd zeer populair. Dat blijkt ook in de nieuwe Sky Radio hitlijst ‘Sky Hitlijst van de Eeuw’, waarin ‘Hello’ op nummer 1 staat. De ‘Sky Hitlijst van de Eeuw’ met de 500 populairste hits van deze eeuw is van 4 tot en met 8 april elke dag tussen 09.00 uur tot 18.00 uur non-stop te horen op Sky Radio.

Top 5 ‘Sky Hitlijst van de Eeuw’:

  1. Adele – Hello
  2. Danny Vera – Roller Coaster
  3. Ed Sheeran – Shape of You
  4. Coldplay – Viva la Vida
  5. DI-RECT – Soldier On

Davina Michelle bracht onlangs de eerste stem uit op de gloednieuwe lijst van Sky Radio. De zangeres brak deze eeuw zelf door in 2018 met haar hit ‘Duurt Te Lang’. Sindsdien is ze met de ene na de andere hit te horen op de radio en uitgegroeid tot één van de populairste zangeressen van Nederland. ‘Duurt Te Lang’ is op de negende positie in de lijst de hoogst genoteerde Nederlandstalige hit. Naast Davina staan ook Danny Vera en DI-RECT in de Top 10, Vera op de tweede positie met ‘Roller Coaster’ en Kensington op de vijfde positie met ‘Soldier On’. Kensington is daarnaast de succesvolste Nederlandse act met acht noteringen.

De meest genoteerde artiest is Ed Sheeran met maar liefst vijftien noteringen. Hij wordt op de voet gevolgd door Adele die naast haar nummer één notering met nog dertien hits in de lijst is terug te vinden.

De ‘Sky Hitlijst van de Eeuw’ is van 4 tot en met 8 april te beluisteren via Sky Radio, skyradio.nl, JUKE, DAB+ en de gratis Sky Radio-app.

Vorig artikelReeks over beginjaren Ferry Bouman in de maak
Volgend artikelGemeenten worstelen met rubberkorrels op kunstgras