Home Nieuws Muziek Nieuws Extra concert Stromae op 15 april 2023 in Ziggo Dome

Extra concert Stromae op 15 april 2023 in Ziggo Dome

©Pixabay

Wegens de grote vraag naar kaarten voor het concert van Stromae is er een extra concert toegevoegd op zaterdag 15 april 2023 in Ziggo Dome. De kaartverkoop voor het extra concert is direct van start gegaan via Ticketmaster.
Na een afwezigheid van zeven jaar is Stromae terug. Voorafgaand aan zijn nog te verschijnen nieuwe album Multitude kondigde Stromae eind vorig jaar al drie exclusieve première shows aan in Parijs, Brussel en Amsterdam die binnen enkele minuten uitverkocht raakten.

De nieuwe tour staat in het teken van zijn langverwachte album Multitude dat 4 maart uitkomt. Vorige week verraste de Belgische zanger door midden in een openhartig interview over zijn sombere periodes met een Franse televisiezender, zijn nieuwste single L’enfer live te zingen. Het nieuwe nummer is de opvolger van Santé en gaat over eenzaamheid en suïcidale gedachten. Deze beelden zijn de hele wereld over gegaan.

Stromae brak tien jaar geleden door met enorme hits als Alors on danse, Formidable en Papaoutai. Met zijn unieke muziekstijl tourde hij de hele wereld over en ontving talloze prijzen, waaronder vier Victoires de la Musique, vier NRJ Awards, een MTV Award, en trad als eerste Belg ooit op in een uitverkocht Madison Square Garden in New York.

538 PRESENTS
STROMAE | MULTITUDE TOUR
Zaterdag 15 april 2023 | Ziggo Dome – Amsterdam EXTRA CONCERT
Vrijdag 14 april 2023 | Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 56 (incl. servicekosten)

Bron: ©MoJo, foto: ©Pixabay

Vorig artikel“One Last Time: An Evening with Tony Bennettland and Lady Gaga” bij MTV
Volgend artikelTom Clancy’s Rainbow Six Extraction nu verkrijgbaar