Home Muziek Edwin Evers kondigt releasedatum debuutalbum aan

Edwin Evers kondigt releasedatum debuutalbum aan

Edwin Evers brengt op 9 april zijn debuutalbum Tijd uit. Het maken van een volwaardige eigen plaat was een wens die al een poosje door zijn hoofd spookte. De lockdown in maart vorig jaar versnelde het proces. Het album bestaat uit 14 nummers, waaronder de eerder verschenen singles ‘Het Gevoel’ en ‘Als Er Niets Meer Is’

Edwin: “Het was geweldig om in alle rust dagen en nachten thuis in de studio te kunnen werken aan iets wat me al langere tijd leuk leek om eens te doen; een eigen album maken. Voor mij dus waardevol maar ik hoop op snel een betere tijd voor iedereen!”

Evers stopte in 2018 met zijn werk als DJ om zich volledig toe te leggen op zijn muzikale carrière. Dit kwam niet uit de lucht vallen, want de populaire DJ liet de laatste jaren al blijken van vele markten thuis te zijn. Hij toerde met zijn Edwin Evers Band langs theaters en festivals en nam drie jaar lang plaats achter de drumkit van de huisband van The voice of Holland. Ook had hij wel al enige ervaring als componist. Zo schreef hij onder meer songs voor artiesten zoals Glennis Grace en Jan Smit.

Bron © Warner Music © foto: Stefan Schipper