Home Muziek Nieuws Muziek BE Earl Sweatshirt: Op maandag 13 juni 2022 in OLT Rivierenhof in Antwerpen

Earl Sweatshirt: Op maandag 13 juni 2022 in OLT Rivierenhof in Antwerpen

©Live Nation

Earl Sweatshirt is één van de grootste talenten van de hip hop van de afgelopen 10 jaar. Eerder dit jaar loste hij een nieuw full album ‘SICK!’. Maandag 13 juni 2022 belooft een fenomenale avond te worden in het OLT Rivierenhof in Antwerpen. De ticketverkoop start woensdag 30 maart om 13u via livenation.be.

Sinds zijn toetreden tot het rapcollectief Odd Future van Tyler, The Creator en vooral sinds zijn debuutmixtape ‘Earl’ die hij op 16-jarige leeftijd in 2010 maakt, kan Earl Sweatshirt rekenen op lof van de muziekcritici, appreciatie van een breed publiek én RZA en The Neptunes tot zijn fanclub rekenen. Earl wordt geciteerd als een underground rapper en producer met een heel creatieve stijl. Van zeer persoonlijke en lome raps tot morbide horrorcore, die zich vlot mixt met avantgarde en jazz. Zijn teksten zijn pure, ongecensureerde poëzie over leven in de grootstad Chicago waar hij samenwerkt met Frank Ocean en Danny Brown. Begin dit jaar bracht Thebe Kgotsitsile (zo heet hij echt) zijn 4de plaat ‘SICK!’ uit, met bijdragen van ZelooperZ, rap group Armand Hammer en producties door the Alchemist, Black Noi$e en Samiyam. De plaat is vintage Sweatshirt: kort, korzelig, maar intens en altijd interessant. Een nieuwe mijlpaal in het oeuvre van één van de meest spannende rappers van deze tijd, een virtuoos met woorden en een herkenbare diepe bariton stem. Earl is Sick!

Tickets vanaf woensdag 30 maart om 13u via livenation.be en oltrivierenhof.be.
Ticketprijs (incl. servicekosten): € 34.

Bron en foto: ©Live Nation

Vorig artikelDe ander zien, jezelf zijn: NPO presenteert congres, live televisieshow en speciale programmering rond thema’s racisme, discriminatie en diversiteit
Volgend artikelNaakt voor de klas met de Sekszusjes