Home Nieuws Muziek Nieuws ‘De Lach van 10’ komt terug met hints

‘De Lach van 10’ komt terug met hints

De hele maand mei wordt er weer volop gelachen bij Radio 10, want op maandag 3 mei start ‘De Lach van 10’. In het meest vrolijke spel van de Nederlandse radio horen luisteraars de lach van een bekend persoon. Door de lach te herkennen maken zij kans op de jackpot, die bij ieder fout antwoord meer waard wordt. Voor het eerst wordt het spel ook in het weekend gespeeld en worden luisteraars geholpen bij hun zoektocht. Op werkdagen stelt Gerard Ekdom tijdens ‘Ekdom in de Morgen’ een vraag aan De Lach. In het weekend beantwoordt De Lach een vraag tijdens het programma van Silvan Stoet. Ook verschijnen er hints en unieke videocontent op de online kanalen van Radio 10.

‘De Lach van 10’ wordt iedere dag tussen 07.00 en 18.00 uur gespeeld. Meespelen is eenvoudig met de Radio 10-app. Luisteraars die op de groene knop in de app te drukken, maken kans om in de uitzending te komen. Bij ieder fout antwoord, wordt de jackpot met €200,- verhoogd. Iedere nieuwe opgave begint met een jackpot van €4.000,-. 

De actie wordt tevens ondersteund met een nieuwe tv-commercial.

‘De Lach Van 10’ wordt vanaf maandag 3 tot en met vrijdag 28 mei iedere dag tussen 07.00 en 18.00 uur gespeeld bij Radio 10. 

Bron en foto © Radio 10