Home Nieuws Muziek Nieuws Claudia de Breij ontvangt award Mooiste Nederlandse Liefdesliedje Aller Tijden

Claudia de Breij ontvangt award Mooiste Nederlandse Liefdesliedje Aller Tijden

©100% NL

“Mag ik dan bij jou?” Dit nummer is door de luisteraars van 100% NL uitgeroepen tot “Het Mooiste Nederlandse Liefdesliedje Aller Tijden”. Een nietsvermoedende Claudia de Breij werd in de Barry Paf Show verrast met deze bijzondere prijs. In de uitzending waren ontroerende verhalen te horen van luisteraars die vertelden wat dit nummer voor hen betekent. De Breij nam met veel dankbaarheid deze publieksaward in ontvangst. Het moment is hier te bekijken.

Hoe kan je de liefde beter laten spreken dan via muziek? Daarom ging 100% NL, het station met de beste muziek van Nederland, op zoek naar het allermooiste Nederlandse liefdesliedje. De afgelopen weken hebben luisteraars massaal gestemd, waarbij ‘Mag ik dan bij jou?” werd gekozen tot nummer één.

Claudia is enorm vereerd: ”Er zijn zo verschrikkelijk veel mooie Nederlandse liefdesliedjes… Dat ‘Mag ik dan bij jou?’ is gekozen als allermooiste vind ik daarom ontzettend bijzonder, en echt een grote eer! Het doet me wel wat dat mijn liedje het voor zoveel mensen ook hun ‘ons liedje’ is geworden.”

Vanavond tussen 19.00 en 22.00 uur staat 100% NL helemaal in het teken van Valentijnsdag met het programma 100% Liefde. Een speciale Valentijns-uitzending met mister All You Need, Robert ten Brink. Tijdens deze uitzending vervult Robert bijzondere (liefdes)wensen, draaien we verzoekjes van luisteraars en hoor je de mooiste liefdesliedjes ooit gemaakt.

Bron en foto: ©100% NL

Vorig artikelDe Verraders plegen een eerste moord en één bondgenoot werd verbannen
Volgend artikelDe Disney+-documentaire “More Than Robots” gaat op 14 maart in première op het SXSW Film Festival