Home Nieuws Jongeren Wijziging in Special Guest line-up Heroes Dutch Comic Con

Wijziging in Special Guest line-up Heroes Dutch Comic Con

De organisatie kondigt vandaag Tyler Posey, Scott McCall uit de MTV-serie Teen Wolf, aan als extra special guest. Helaas komt dit bericht tegelijkertijd met de afmelding van Once Upon A Time-ster Colin O’Donoghue.

Na een eerder bericht dat Heroes Dutch Comic Con haar laatste Special Guest voor de winter editie had aangekondigd, verrast de organisatie vandaag met een extra aankondiging. De Amerikaanse acteur Tyler Posey, o.a. bekend als Scott McCall uit de MTV-serie Teen Wolf, zal aankomend weekend aanwezig zijn op het evenement in Jaarbeurs Utrecht.

De zaterdagtickets om het evenement te bezoeken zijn uitverkocht, maar vanwege Posey’s last minute bevestiging van zijn komst, stelt de organisatie extra entreetickets beschikbaar voor fans die óók een photobooth-ticket voor Tyler aanschaffen. Er is tevens een extra hal aan het event toegevoegd om de drukte te kunnen doseren. 

Helaas heeft de Ierse acteur Colin O’Donoghue op hetzelfde moment zijn komst naar de grootste comic con van Nederlands moeten annuleren. De acteur heeft onverwacht te maken met filmverplichtingen, die tegelijk zijn met het evenement in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers die een Photobooth- en/of Meet & Greet-ticket hebben gekocht voor Colin worden benaderd door de organisatie en krijgen hun geld terug.

Voor tickets en informatie: www.dutchcomiccon.com