Home Nieuws Jongeren SCHANDALIG! Mocro Maffia-acteurs vragen 12 jarige -live- om piemel te laten...

[video] SCHANDALIG! Mocro Maffia-acteurs vragen 12 jarige -live- om piemel te laten zien

Mocro Maffia acteurs Bilal Wahih (22) en Oussama Ahammoud (20) hebben gisteren tijdens een instagram livestream een 12 jarige gevraagd om zijn piemel te laten zien aan de kijkers. Hij zou dan 17.000 euro krijgen. De minderjarige jongen ging hier op in en werd daarna keihard uitgelachen door Bilal en Oussama. respectloos!

“Wolla, als jij je piemel kan laten zien, nu 17 doezoe (17 duizend euro, red.). Hier, voor jou,” zegt Wahib, die dus een mogelijk minderjarig kind overtuigde om zijn geslachtsdeel te tonen. De 12 jarige antwoordt dat hij geen bankrekening heeft, waarop Ahammoud opmerkt: “Hij is minderjarig, broer.” Wahib zegt daarop dat hij die 17.000 euro contant geeft als hij nu zijn geslachtsdeel kan laten zien. De volger geeft hier gehoor aan, waarna de twee acteurs hem keihard uitlachen. “Schatje, hij heeft z’n piemel gewoon laten zien,” zegt Wahib vervolgens op het filmpje.

De politie heeft inmiddels Bilal Wahib aangehouden voor kinderporno/zedenzaak. Bilal is ook rapper en heeft een contract bij Topnotch en is presentator van het Zapp kinderprogramma ‘Teenage Boss’ Of dit gevolgen heeft voor de toekomstige uitzendingen is nog onbekend alswel voor de serie Mocro Maffia.

[update]

Inmiddels heeft RTL gereageerd hierop:

• Wij zijn enorm geschrokken van het filmpje.
• Het incident is momenteel in onderzoek van de zedenpolitie, we wachten de uitkomst hiervan af.
• In de tussentijd hebben we besloten de uitzending van Rooijakkers over de Vloer van vanavond, waar Bilal Wahib in te zien is, te vervangen door een andere aflevering.
• Wanneer de aflevering met Bilal te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Op dit moment heeft het geen invloed op Mocro Maffia.

TopNotch heeft gereageerd via Twitter, zie onderstaande.

.

Het filmpje is inmiddels ongecensueerd te zien op vershillende media platforms.

Foto © Twitter

Vorig artikel[video] Nieuw seizoen ‘Oogappels’ van start
Volgend artikelJong Oranje begint vandaag aan EK 2021 in Hongarije en Slovenië