Home Nieuws Film nieuws Nieuw in mei bij Videoland

Nieuw in mei bij Videoland

Goed nieuws! Voor de kijkers die dol zijn op liefde, hebben we het vierde seizoen van Love Island en de romantische film Casanova’s klaarstaan. Diehard bingewatchers kunnen hun hart ophalen met maar liefst zes seizoenen van Black-ish. Ook documentairekijkers kunnen zich verheugen op de maand mei, want onder ander Diego Maradona, Duncan Laurence: Music First én TIJD IS GELD, een documentaireserie over de meest succesvolle horlogehandelaar van Nederland, staan klaar. Maak kennis met het verhaal áchter de TikTok content in realityserie V House: Inside the Mansion met acht succesvolle TikTokkers in de hoofdrol. In Villa Oranje delen bekende oud-voetbalprofs openhartige verhalen in opmars naar het EK. Krijg als laatste een uniek inkijkje in het leven van de familie Verhulst met de realityserie De Verhulstjes.

© RTL

Diego Maradona

Een documentaire over het leven van een van de bekendste voetballers ooit: Diego Maradona. Over zijn opkomst en ondergang. De documentaire is gemaakt aan de hand van meer dan 500 uur aan nooit eerder vertoonde beelden, met commentaar van Diego Maradona zelf. Zo schetst de documentaire een uniek portret van deze man, rebel, held en voor velen: God. De documentaire is geregisseerd door Asif Kapadia. 

De documentaire is vanaf 1 mei te zien bij Videoland. 

© ABC

Black-ish S1 t/m 6

Andre ‘Dre’ Johnson heeft een goede baan, een mooie vrouw, vier kinderen en een koloniaal huis in een buitenwijk. Maar is dit zwarte gezin door zijn succes te veel geassimileerd? Met wat hulp van z’n vader wil Dre z’n gezin een gevoel van culturele identiteit geven, dat hun verleden in ere houdt maar kijkt naar de toekomst.

Zes seizoenen van Black-ish zijn vanaf 3 mei in één keer te zien bij Videoland.  

© Videoland

TIJD IS GELD

In de driedelige documentaireserie TIJD IS GELD geeft Jasper Lijfering, de meest succesvolle horlogehandelaar van Nederland en eigenaar van Amsterdam Vintage Watches, een unieke inkijk in de gesloten wereld van de horlogehandel. Voor Jasper is tijd letterlijk geld. Met klanten als Ellen DeGeneres en Lil’ Kleine verovert hij de internationale markt, maar zijn succes kent een keerzijde. Lijfering is een gewild doelwit van criminelen en komt voor flinke tegenslagen te staan.

TIJD IS GELD is vanaf 7 mei in één keer te zien bij Videoland. 

© Videoland

Casanova’s

De romantische komedie Casanova’s gaat over de onzekere journalist Bas, die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Na een succesvol boek geschreven te hebben over daten, biedt de mysterieuze datingcoach een tweede boek met workshop aan. In deze workshop kunnen, volgens de datingcoach, incompetente mannen binnen drie dagen transformeren tot casanova’s. Aangekomen bij de workshop wacht Bas een grote verassing. Hij komt oog in oog te staan met zijn jeugdliefde die hij al ruim 15 jaar niet meer gezien heeft. Met Jim Bakkum en Lieke van Lexmond in de hoofdrol.

Casanova’s is vanaf 8 mei te zien bij Videoland. 

De Verhulstjes S1

Een uniek inkijkje in het leven van De Verhulstjes. Hoe gaat het met Gert, Ellen, Viktor en Marie? Tijdens de coronapandemie is Viktor begonnen met Vlogdown en zo is het idee van een realityshow ontstaan. Er wordt veel gelachen, maar ook hun serieuze kanten zie je terug. Hoe beleven en overleven De Verhulstjes de lockdown?  

De Verhulstjes is vanaf 10 mei in één keer te zien bij Videoland.

© Videoland

Villa Oranje 

Met het EK voor de deur biedt Videoland een prachtige, persoonlijke en openhartige terug- en vooruitblik met Wesley Sneijder, John Heitinga, Mark van Bommel en Dirk Kuijt. Samen met Frank Evenblij kijken ze in ‘Villa Oranje’ terug op hun imposante carrières en wordt vooruit gekeken naar het komende EK. Verhalen worden verteld en ervaringen gedeeld. Verhalen over vriendschap, liefde, voetbal en verwachtingen. De mannen zijn al lange tijd goede vrienden en kennen elkaar door een door, wat mooie gesprekken oplevert en nog nooit vertelde anekdotes naar boven haalt. 

Villa Oranje is vanaf 14 mei wekelijks te zien bij Videoland.

© RTL

Duncan Laurence: Music First

De documentaire ‘Duncan Laurence: Music First’ gaat mee in het leven van Songfestivalwinnaar Duncan Laurence. Een intieme, exclusieve kijk in de wereld van een jongen wiens leven op z’n kop komt te staan. De film volgt Duncan op tournee, tijdens opnames, en thuis. Na het winnen van het Songfestival komt hij terecht in een gigantische stroomversnelling. Tot corona daar net zo plotseling weer einde aan maakt. Hoe houdt hij zich staande en hoe laat hij zich nog één keer zien op het Songfestival in 2021?

Duncan Laurence: Music First is vanaf 15 mei te zien bij Videoland. 

© Nander de Wijk

V House: Inside the Mansion

In de reality-reeks V House: Inside the Mansion volgen we acht TikTok creators die voor de grootste uitdaging uit hun nog prille carrière staan: ze krijgen de kans om samen het succesvolste TikTok groepsaccount van Nederland te starten. Het V House account barst van ambitie en potentie; hier komen acht grote Nederlandse TikTokkers samen op één account. Alle voortekenen kloppen – bij elkaar opgeteld hebben hun solo accounts ruim 3,5 miljoen potentiele volgers -, maar grote vraag blijft; hoe zorg je ervoor dat je de sweet spotvindt in de constant veranderende wereld van social media? De acht TikTok creators zijn: @dario.de.vries, @demivandijkk,@yktvjessee, @jessevanwieren, @officialsaarx, @saarbabyy, @xavierrofzo en @yazz.minaa.

V House: Inside the Mansion is vanaf 18 mei wekelijks te zien bij Videoland.

© ITV

Love Island S4

Love Island is dé datingshow op Videoland waarin Nederlandse singles verliefd kunnen worden op hun mede ‘eilanders’. De aantrekkelijke singles brengen vijf weken door in een prachtige, luxueuze villa op een zonovergoten locatie. De opbloeiende verliefdheid verloopt niet altijd even soepel, want de singles moeten niet alleen hun mogelijke partner veroveren, maar ook het hart van het publiek. Kijkers mogen namelijk via de Love Island app meebepalen welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze kronen tot het sterkste koppel van het eiland.

Het nieuwe seizoen is vanaf 24 mei dagelijks te zien bij Videoland.

Net verschenen

Net verschenen bij Videoland en om direct te kijken:

© Videoland

The Handmaid’s Tale S4

Praise be! Het vierde seizoen van het met prijzen overladen ‘The Handmaid’s Tale’ is exclusief bij Videoland te zien. In het nieuwe seizoen slaat hoofdrolspeelster June (Elisabeth Moss) terug tegen Gilead als een felle rebellenleider. De risico’s die ze neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke nieuwe uitdagingen met zich mee. Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak dreigt haar te verteren en haar meest gekoesterde relaties te vernietigen.

© RTL

OnlyFans Uncovered

Een onthullende documentaire over de meest succesvolle en spraakmakende Nederlandse creators en ‘the rising stars’ van het wereldwijde fenomeen OnlyFans. Dit online platform met veelal seksueel getinte content achter betaalde abonnementen, faciliteert een persoonlijke band tussen fans en creators. Dat maakt het werk van de creators zwaar en tijdrovend. Voor het eerst treden zij, zowel met hun privéleven als hun intieme werk, buiten de anonimiteit en in de spotlights. Ze stellen ons voor aan hun levenspartners, ouders, ‘zakelijke’ collega’s, maar ook aan hun grootste ‘Fans’. Want wie zijn de mensen die betalen om met ‘hun’ creator in contact te komen of zelfs hun ondergoed opgestuurd te willen krijgen? 

© Endemol Shine International

Younger S7

De 40-jarige Liza is door haar scheiding plotseling een alleenstaande moeder geworden en komt er tijdens haar zoektocht naar werk achter dat het op haar leeftijd bijna onmogelijk is om weer aan de bak te komen. Maar wanneer Liza in een bar versierd wordt door een twintiger die denkt dat ze zijn leeftijd is, ziet ze ineens nieuwe mogelijkheden. Met de hulp van een make-over door haar beste vriendin Maggie gaat ze voortaan door het leven als iemand van 26. Hierdoor komt ze terecht in een web van leugens, bedrog en een love triangle. Zou ze hier ooit nog uitkomen? En voor wie kiest ze dan?  . Seizoen 1 t/m 6 zijn ook te zien bij Videoland.

© Dromenjager

Woezel en Pip: De vriendjesclub S2

In Videoland Original Woezel & Pip: De Vriendjesclub draait om het samen leren en ontdekken van thema’s die ook een rol spelen in het dagelijks leven van de allerkleinsten. Of het nu gaat om het leren tellen, het ontdekken van nieuwe dieren, gerechten of muziek; Woezel & Pip, Buurpoes, Charlie, Tante Perenboom, de Wijze Varen en Molletje nemen de allerkleinsten elke aflevering mee op ontdekkingsreis. Vanuit hun omgetoverde televisiestudio videobellen ze met vriendjes uit het hele land en schakelen ze met hun live reporters op locatie bij de kindjes thuis. Dat resulteert in speelse, dynamische afleveringen waar kindjes niet alleen wijzer, maar ook blijer van worden.

Series

TitelSeizoenBeschikbaar vanafGenre
Black-ish1 t/m 63-5-2021Komedie

Films

TitelBeschikbaar vanafGenre
Robinson Crusoe6-5-2021Familie
Bert Visser – Afijn!8-5-2021Cabaret
Casanova’s8-5-2021Romantiek
Divergent13-5-2021Sciencefiction
Insurgent13-5-2021Sciencefiction
Allegiant13-5-2021Sciencefiction
Assassination Island18-5-2021Actie
Killerman19-5-2021Actie
Non-Stop20-5-2021Actie
De Matchmaker22-5-2021Komedie
Now You See Me 224-5-2021Misdaad
Robinson Crusoe6-5-2021Familie
Wonder23-5-2021Drama

Programma’s

TitelSeizoenBeschikbaar vanaf
Inside Legoland14-5-2021
All You Need Is Love Moederdag Special8-5-2021
112-Vandaag110-5-2021
De Alarmcentrale: Pech Onderweg210-5-2021
De Verhulstjes110-5-2021
Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt512-5-2021
Lego Masters Kids116-5-2021
Make Up Your Mind116-5-2021
V House: Inside the Mansion118-5-2021
Iedereen Had Het Erover219-5-2021
Love Island Nederland224-5-2021
Beat The Champions Special30-5-2021


Kids

TitelSeizoenBeschikbaar vanaf
Project Gio5-5-2021
Robinson Crusoe (NL)6-5-2021
Paw Patrol69-5-2021
Trouble13-5-2021
Dikkertje Dap23-5-2021
Lang en Gelukkig29-5-2021
Storm: Letters van Vuur29-5-2021

Documentaire

TitelBeschikbaar vanaf
Diego Maradonna1-5-2021
Tijd Is Geld7-5-2021
Duncan Laurence: Music First15-5-2021

Staan deze titels in je kijklijst? Wacht dan niet te lang met kijken! De onderstaande titels verdwijnen namelijk in mei:

TitelSeizoenBeschikbaar tot en met
Criminal Minds1 t/m 141-5-2021
States of Undress11-5-2021
Trading Places1-5-2021
Buurman, Wat Doet U Nu13-5-2021
Hannah Arendt3-5-2021
Hotter Than My Daughter56-5-2021
Het Beste van Got Talent Worldwide47-5-2021
Jackie9-5-2021
Alles over het Huwelijk van Harry en Meghan11-5-2021
Food and Wine Adventures Romania112-5-2021
TitelSeizoenBeschikbaar tot en met
Four Weddings and a Funeral16-5-2021
G.I. Joe: Retaliation25-5-2021
G.I. Joe: The Rise of Cobra25-5-2021
Hannah Arendt3-5-2021
Het Beste van Got Talent Worldwide47-5-2021
Het Icoon Karl Lagerfeld31-5-2021
Het Succesverhaal van DJ Kygo31-5-2021
Hotter Than My Daughter56-5-2021
I Hart Food112-5-2021
Jackie9-5-2021
TitelSeizoenBeschikbaar tot en met
Joe Wicks: The Body Coach31-5-2021
Kate Middleton’s Wardrobe Secrets30-5-2021
Lara Croft: Thomb Raider28-5-2021
Obese614-5-2021
Olly Smith Ale Trails31-5-2021
Platoon28-5-2021
Shrek 218-5-2021
Shrek Forever After18-5-2021
States of Undress11-5-2021
The Hobbit: An Unexpected Journey19-5-2021
TitelSeizoenBeschikbaar tot en met
The Hobbit: The Desolation of Smaug19-5-2021
The Hobbit: The Battle of the Five Armies19-5-2021
G.I. Joe: The Rise of Cobra25-5-2021
G.I. Joe: Retaliation25-5-2021
Lara Croft: Thomb Raider28-5-2021
Platoon28-5-2021
Een Toekomst Zonder Afval29-5-2021
Kate Middleton’s Wardrobe Secrets30-5-2021
De Wereld Achter een Zonsverduistering31-5-2021
Death Wish31-5-2021
TitelSeizoenBeschikbaar tot en met
Dokter Deen1 t/m 431-5-2021
Het Icoon Karl Lagerfeld31-5-2021
Het Succesverhaal van DJ Kygo31-5-2021
Joe Wicks: The Body Coach31-5-2021
Olly Smith Ale Trails31-5-2021

Bron © Videoland Hoofdfoto © Nander de Wijk

Vorig artikelTools & tricks om zelf te leren acteren in online Klokhuis-serie ‘Fake It Till You Make It’
Volgend artikel[video] Ajax landskampioen 2020-2021
Ik ben de eigenaar van Planetzone