Home Games Zeg ‘Ja’ tegen de bruiloft van je dromen in De Sims 4...

Zeg ‘Ja’ tegen de bruiloft van je dromen in De Sims 4 Mijn Bruiloft

©EA

Creëer een liefdesverhaal dat van A tot Z bij de smaak van jouw Sims past in De Sims 4 Mijn Bruiloft Game Pack, verkrijgbaar vanaf 17 februari. Spelers kunnen hierin locaties bezoeken, taarten proeven en bloemen kiezen. Daarnaast zijn er verlovingsdiners, oefendiners en grote stapavonden om naar uit te kijken.

De Sims 4 Mijn Bruiloft biedt een volledig zelf invulbare trouwervaring waarmee Simmers op hun manier herinneringen kunnen maken die een leven lang meegaan. Het team van De Sims streeft ernaar om op een authentieke en respectvolle manier packs te blijven creëren die meer uit het leven van spelers vertegenwoordigen. Zo is het met deze game pack ook mogelijk om bruiloften uit verschillende culturen te verkennen.

Kom hier meer te weten over De Sims 4 Mijn Bruiloft Game Pack of sluit je op 11 februari om 19:00 uur Nederlandse tijd aan bij het team van De Sims voor een uitgebreid voorproefje op YouTube en Twitch.

De Sims 4 Mijn Bruiloft is vanaf 17 februari verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Voor meer informatie over De Sims 4, volg je @TheSims op Twitter, Instagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.

Bron en foto: ©EA

Vorig artikelDuik in het archief van popdocumentaires – Villa da Musica
Volgend artikelChet Faker: zaterdag 11 juni 2022 in Olt Rivierenhof te Antwerpen