Home Games Xbox Media Alert: Nieuwe Games with Gold voor juni 2020

Xbox Media Alert: Nieuwe Games with Gold voor juni 2020

Maak je klaar om in juni te genieten van geweldige Games with Gold! Onderstaande games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma. Met Xbox Live Gold krijg je de meest geavanceerde multiplayer-service, gratis games en exclusieve ledenkortingen op games in de Microsoft Store! Ben je reeds lid van Xbox Game Pass Ultimate? Dan kan jij ook deze games spelen!

Shantae and the Pirate’s Curse (te downloaden van 1 tot 30 juni op Xbox One)

Laat je haren gevaarlijk wapperen als je favoriete buikdansende geest in het spannende avontuur Shantae and the Pirate’s Curse. Shantae is haar toverkrachten kwijtgeraakt. Om Sequin Land te redden, moet ze samenwerken met haar aartsvijand Risky Boots. Versla monsters, vecht tegen epische bazen en gebruik nieuwe wapens in de strijd om je land te bevrijden van een kwaadaardige vloek en je toverkrachten terug te krijgen!

Coffee Talk (te downloaden van 16 juni tot 15 juli op Xbox One)

In Coffee Talk ben je de eigenaar van een koffietentje en bedien je allerlei klanten die elk hun eigen verhaal hebben. Laat je meeslepen door al hun beslommeringen in deze heerlijk ontspannen game, waarin je voortgang wordt gebaseerd op de verschillende dranken die je serveert. Geniet van de interessante verhaallijn van deze simulatiegame vol interactie waarin alles draait om de levens van je klanten.

Destroy All Humans! (te downloaden van 1 tot 15 juni op Xbox One en Xbox 360)

Beleef een buitenaardse invasie eens van de andere kant en verover de aarde in Destroy All Humans! Versla de mensheid met de Cryptosporidium 137-vloot, en voer oorlog op de grond of vanuit de lucht met je indrukwekkende buitenaardse wapenarsenaal. Schiet met laserwapens, gooi met koeien of vermom je als een nietig mensje in je veroveringsstrijd op aarde.

SINE MORA (te downloaden van 16 tot 30 juni op Xbox One en Xbox 360)

In SINE MORA is tijd van cruciaal belang. In deze old-school shooter hoef je niet op een traditionele gezondheidsbalk te letten, maar draait alles om massale vernietiging en manipulatie van tijd. Ga de uitdaging aan in de speltypen Story en Arcade en test je vaardigheden in de prachtig ontworpen levels van deze buitengewone shoot-em-up-game.

Bron © Microsoft