Home Games Probeer Prince of Persia™: The Lost Crown gratis uit

[Video] Probeer Prince of Persia™: The Lost Crown gratis uit

© Ubisoft

De gratis speelbare demo is nu beschikbaar voor alle spelers.

Vandaag heeft Ubisoft aangekondigd dat de demo van Prince of Persia™: The Lost Crown beschikbaar is. Met de gratis demo kunnen spelers zelf de aankomende actie-avonturen platformgame uitproberen die zich afspeelt in een mythologische Perzische wereld, gemaakt door Ubisoft Montpellier.
 
Deze aangepaste demo geeft een eerste glimp van de epische reis die hen te wachten staat in Prince of Persia: The Lost Crown, voordat ze op 18 januari dieper in Mount Qafduiken. Deze demo bevat zorgvuldig geselecteerde secties uit het spel, met vroege ontgrendelingen van tijdkrachten en amuletten, om de belangrijkste gameplay-functies te laten zien zonder het verhaal te bederven. Sommige inhoud in deze demo kan afwijken van de uiteindelijke game. Het is digitaal beschikbaar op Nintendo Switch™, PlayStation 5, PlayStation®®4, Xbox Series X|S en Xbox One, evenals op Windows-pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.
 
De volledige game komt uit op 18 januari 2024 voor een adviesprijs van € 49,99 op Nintendo Switch™, PlayStation 5, PlayStation®®4, Xbox Series X|S en Xbox One, Amazon Luna en Windows-pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Spelers kunnen zich ook abonneren op Ubisoft+ op pc, Xbox en Amazon Luna en de game op dag één spelen. Door de Deluxe Edition te kopen, hebben spelers ook eerder toegang tot de game, vanaf 15januari.
 
Ga voor meer informatie over het spel naar https://princeofpersia.com/

Bron en foito © Ubisoft