Home Games Apex Legends Evolution Collection Event onthuld

[video] Apex Legends Evolution Collection Event onthuld

© Electronic Arts

Respawn en EA hebben “Evolution” onthuld: het volgende tijdelijke collection event voor Apex Legends, dat loopt van 14 september tot 28 september. De modder van de Outlands, Rampart, laat die stakkers zien wie er de baas is in Rampart Town Takeover. Daarnaast kun je uitkijken naar een nieuwe Heirloom en zelfs een upgrade voor die ouwe Sheila. 

Hieronder volgt een korte samenvatting van alle activiteiten waar spelers naar kunnen uitkijken:

  • Rampart Arenas Extravaganza: Rampart is de Arenas in geglipt en geeft een speciale korting op gemodificeerde wapens. Deze speciaal geselecteerde gemodificeerde wapens vervangen de basisversie voor de match, zodat lagere tiers van dat wapen niet beschikbaar zijn. 
  • Rampart’s Town Takeover: Rampart opent de modshop van haar dromen: Big Maude,  bij Lava City in World’s Edge. Vóór deze aangepaste winkel vind je een paintball-parcours; binnenin kunnen spelers verzameld materiaal gebruiken om Ramparts complete Custom Modded Paintball Weapons-pakketten met verschillende tiers te kopen via de nieuwe Vend-it Machines. 
  • Ramparts Heirloom en updates: Rampart krijgt haar eigen “Problem Solver” in de vorm van een gloednieuwe Heirloom-waterpomptang, inclusief een kauwgombalautomaat. Daarnaast is Sheila mobiel gegaan met de nieuwe update. Bekijk de patch notes voor meer informatie.
  • Exclusieve cosmetische event items: Krijg toegang tot Legendary en Rare skins voor Wraith, Octane, Pathfinder, Fuse, Bangalore, Rampart en Lifeline, die een kleine indruk geven van onze Legends als de tijd en technologie aan hun kant zouden staan.

De nieuwste trailer geeft een voorproefje van het Apex Legends Evolution Collection Event en alle actie die spelers kunnen verwachten: 

Bron en foto © Electronic arts