Home Nieuws Gaming Nieuws Ubisoft Forward onthuld een enorme lading nieuws

Ubisoft Forward onthuld een enorme lading nieuws

Alles wat tijdens Ubisoft Forward voorbij kwam lees je hier in één handig overzicht.

Immortals Fenyx Rising – 3 December Xbox One, PS4, Switch, PC, Xbox Series X en PS5

Ubisoft Quebec is terug met een nieuw episch avontuur in het oude Griekenland. Na een enorme presatie met Assassin’s Creed Odyssey komt in december Immortals Fenyx Rising (voorheen Gods & Monster) uit. In dit verhaal speel je als Fenyx, een gevleugelde halfgod die de Griekse goden moet redden van een duistere vloek. Tijdens je avonturen zul je gevaarlijke beproevingen moeten doorstaan, krachten van de goden beheersen en mythologische beesten verslaan.

Veel vergelijken het spel al met Breath of the Wild vanwege de overeenkomende grafische stijl en gameplay. Zo zal ook dit spel bomvol puzzels zitten en een vrij te verkennen wereld hebben in een cel-shaded stijl.

Watch Dogs Legion – 29 oktober PS4, Xbox One, PC -> later op Series S|X en PS5

Watch Dogs Legion komt volgende maand al uit en heeft tijdens deze Ubisoft Forward een nieuwe trailer ontvangen. Hoewel in eerste instantie de trailer weinig nieuws toonde verraste Ubisoft kijkers op het einde met een groter nieuwtje. Aiden Pearce, de protagonist van het eerste spel, zal na de lancering in Legion komen. Aiden zal een eigen verhaallijn krijgen en zal gratis beschikbaar komen. Andere DLC-plannen worden in de komende weken onthuld door Ubisoft.

Riders Republic – 25 februari PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S|X en PC

We hadden al spellen als Trials en Steep van Ubisoft, maar wat als je die twee combineert. Dan krijg je een spel als Riders Republic. In Riders Republic kun je je ultieme droom van extreme sporten tot het maximale uitleven. In een open wereld kun je met vrienden of wildvreemden namelijk de sport van je dromen spelen. Van het gebruik van Rocket Wings tot off-piste Snowboarden alles is mogelijk in deze bijzondere wereld bestaande uit verschillende Amerikaanse parken die versmolten zijn.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake: PS4, Xbox One, PC (mogelijk Switch, PS5, Xbox Series S|X)

Til je dolk maar op want we gaan terug in de tijd naar 2003. In dat jaar verscheen een legendarisch verhaal van een onbekende Prins wie samen met een Prinses het op moest nemen tegen een Vizier. Nee, we hebben het hier niet over Aladdin, maar over The Sands of Time. In deze klassieke game zul je met de Dagger of Time de tijd moeten beinvloeden om verschillende puzzels op te lossen en de Sands of Time veilig te stellen.

Rainbow 6 Siege – Nu verkrijgbaar

Een korte update over het populaire schietspel Rainbow 6 Siege onthulde de aankomende R6S World Cup. Een bijzonder evenement welke in de zomer van 2021 plaatsvind.

Verder is er een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series S|X en PS5 aangekondigd voor het spel. Inclusief cross-gen gameplay waardoor iedereen in de nieuwe generatie met de oude generatie kan blijven samenspelen.

Agos: A Game of Space – 28 oktober Oculus Rift, HTC Vive, Vive Cosmos, Valve Index, Windows Mixed Reality

De Aarde is niet meer leefbaar en als speler ben jij het AI-systeem aan boord van een schip met acht overlevenden. Deze overlevenden zijn aan jou overgelaten om ze door meerdere sterrenstelsels te leiden op zoek naar een nieuwe planeet.

Far Cry VR: Dive into Insanity – 2021 bij Zero Latency VR

In Far Cry VR wordt je met een groep van maximaal acht spelers op de Rook Islands neergezet. Als Far Cry-fan zal deze locatie je bekend voorkomen aangezien het de wereld is van Far Cry 3. In dit spel moet je samenwerken en samen vechten om te ontsnappen uit de handen van Vaas en zijn handlangers.

Tom Clancy’s The Division 2 – Nu verkrijgbaar

The Division 2 krijgt een nieuwe update voor de Warlords of New York uitbreiding die onder andere een nieuwe modus The Summit introduceert. In The Summit, de nieuwe gamemodus, betreden spelers een immense wolkenkrabber waar zij als team of solo een honderdtal etages gevuld met actie, vijanden en uitdagingen tegemoet gaan. Met behulp van checkpoints krijgen spelers de kans om te spelen op een moeilijkheidsgraad naar hun voorkeur, met de daarbij behorende beloningen.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition

Met de terugkeer van Scott Pilgrim (her)ontdekken spelers de geliefde 2D beat ‘em up-game, geïnspireerd door de iconische graphic novels en film. In deze unieke mix van stijl, humor en klassieke gameplay helpen spelers Scott Pilgrim met het verslaan van vijanden, onder wie de zeven kwaadaardige exen, om te vechten voor de liefde. Speel als Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Stephen Stills en tal van andere onvergetelijke personages, elk met hun eigen unieke bewegingen en aanvallen.

Door ervaringspunten te verdienen, versterken spelers hun personages met talloze dodelijke vaardigheden. Bovendien krijgen spelers de kans om lokaal of online samen met maximaal drie vrienden vijanden te verslaan, mee te doen aan mini-games, een potje trefbal te spelen of elkaar uit te dagen tot epische gevechten.

Overig:

  • Roller Champions komt in 2021 uit
  • For Honor Year 4 Season 3 onthuld
  • Ghost Recon Breakpoint Episode 3 onthuld
  • Nieuwe nummers onthuld Just Dance 2021
  • The Crew 2 Year 3 start in November 2020