Home Games Ubicollectibles introduceert gloednieuwe reeks Chibi Figurines: Ubisoft Heroes

Ubicollectibles introduceert gloednieuwe reeks Chibi Figurines: Ubisoft Heroes

Ubisoft Heroes, een gloednieuwe reeks Chibi Figurines geïnspireerd door helden uit de verschillende werelden van Ubisoft, zijn vanaf 27 augustus 2020 onder meer verkrijgbaar op de Ubisoft Store. Dankzij het succes van de Six Collection Chibi’s bestaan Ubisoft Heroes-collecties tevens uit verschillende tien centimeter hoge Chibi Figurines. Fans die de eerste serie van de Ubisoft Heroes-collectie alvast willen pre-orderen, doen dit via store.ubi.com/nl/ubisoft-heroes.

De eerste Ubisoft Heroes-serie bevat vier iconische karakters:

  • Ezio Auditore, één van de hoofdpersonages uit de Assassin’s Creed-reeks: de iconische Ezio Auditore da Firenze uit Assassin’s Creed II is waarheidsgetrouw nagemaakt, met alle belangrijke aspecten die van hem een legende maakten. Van de herkenbare kap tot de dodelijke verborgen messen, alles is aanwezig om dit de meest nauwkeurige Chibi Figurine van Ezio ooit te maken. Ook verkrijgbaar in een exclusieve Ubisoft Store Eagle Vision-editie.
  • Vaas Montenegro, de slechterik uit Far Cry 3: alles aan deze Vaas-Chibi ademt vijandigheid. Van de onverschillige houding en de ferme grip op zijn pistool, tot zijn littekens, piercings en donkere kringen.
  • Nomad, de leider van het Ghost Team uit Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint: zijn opvallende aanwezigheid en zijn vastberaden blik maken van deze beroemde Elite US Special Operations Unit een must-have Chibi.
  • De Rabbids en Sam Fisher hebben besloten om samen te werken. Als de gestoorde chaos van een Rabbid in aanraking komt met de ernst van CIA-agent Sam Fisher, krijg je een hoop komische situaties. Rabbid heeft zich verkleed als Sam Fisher… alleen zijn pistool is vervangen door een ontstopper.
  • Bron ©Ubisoft