Home Games The Outer Worlds: Murder on Eridanos is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

The Outer Worlds: Murder on Eridanos is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

© Take Two

Gegroet, dappere en roekeloze verkenners van de kosmos! Het is tijd om je detectivehoed op te zetten en een mysterie op te lossen. Een mysterie dat je overal mee naartoe kunt nemen.

Vandaag hebben Obsidian Entertainment en Private Division Murder on Eridanos, de tweede en laatste DLC voor The Outer Worlds op Nintendo Switch uitgebracht.Murder on Eridanos voegt een meeslepend, interstellair moordmysterie toe dat spelers moeten oplossen. De woordvoerder van Rizzo, Halcyon Helen, wordt dood gevonden en het is aan jou om dit web aan raadsels, bedrog en geheimen te ontrafelen. Je moet aanwijzingen ontdekken en verschillende missieroutes ontgrendelen met een nieuwe gadget, de Discrepancy Amplifier, en een scala aan verdachten met kleurrijke persoonlijkheden opsporen.

© Take TwoMurder on Eridanos verhoogt tevens de niveaulimiet met drie niveaus en voegt niet alleen nieuwe wetenschappelijke wapens en pantsersets toe maar ook meer opties om vaardigheden aan te passen.

DLC voor The Outer Worlds vereist de basisgame en de speler moet voorbij Monarch zijn om toegang te krijgen tot de Murder on Eridanos-content.

Murder on Eridanos is afzonderlijk verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor € 14,99 of als deel van de The Outer Worlds Expansion Pass.  De DLC is ook verkrijgbaar op PlayStation®5 en Xbox Series X (door middel van achterwaartse compatibiliteit), PlayStation®4, Xbox One en pc.

Bron en foto © Private Division/ Take Two

Vorig artikelBekijk de nieuwe trailer van Last Night In Soho
Volgend artikel[video] NPO viert 70 jaar Nederlandse televisie met 70 uur aan nieuwe programma’s
Ik ben de eigenaar van Planetzone