Home Games Speel Rainbow Six Siege dit weekend gratis

Speel Rainbow Six Siege dit weekend gratis

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is van donderdag 5 maart tot en met zondag 8 maart gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Nieuwe spelers hebben direct toegang tot alle maps, modi en de 20 originele Operators.

Spelers die de game gedurende het gratis weekend aanschaffen, behouden hun progressie en profiteren bovendien van hoge kortingen. Voor nieuwe spelers is dit het ideale moment om zich aan te sluiten bij de inmiddels meer dan 55 miljoen spelers in de Rainbow Six-community. Voor meer informatie, tijden en kortingen tijdens het gratis weekend, bezoek rainbow6.com/freeweekend.

Het eerste seizoen van het vijfde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Operation Void Edge, is reeds beschikbaar op de technical test server en introduceert een nieuwe aanvaller en verdediger, respectievelijk Iana uit Nederland en Oryx uit Jordanië. Ook is de map Oregon geheel opnieuw ontworpen en zijn er tal van andere gameplayverbeteringen doorgevoerd. Binnenkort is Operation Void Edge op alle platformen gratis beschikbaar.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.