Home Games PlayStation Now™ breidt aanbod uit met Marvel’s Spider-Man en andere topgames

PlayStation Now™ breidt aanbod uit met Marvel’s Spider-Man en andere topgames

De lente is begonnen en dat betekent nieuwe topgames op het platform van PlayStation Now™. Gamers met een PlayStation Now™-abonnement worden naast de maandelijkse toevoegingen aan de collectie van ruim 700 games extra verwend met drie exclusieve titels: Marvel’s Spider-Man, Just Cause 4 en The Golf Club 2019. De drie games zijn vandaag toegevoegd aan de streamingservice en kunnen direct gespeeld worden. PlayStation Now™-abonnementen zijn verkrijgbaar vanaf €9,99 per maand en zijn zowel online als offline te koop, zie de website voor meer informatie. 

Vanaf dinsdag 7 april zijn er drie titels toegevoegd aan de on-demand gamebibliotheek waarvan Marvels’ Spider-Man beschikbaar is tot 7 juli, Just Cause 4 tot 5 oktober en The Golf Club 2019 blijft vooralsnog beschikbaar.

  • Marvel’s Spider-Man: De game die eigenlijk geen introductie meer behoeft. In dit avontuur waan je je als één van de beroemdste superhelden ooit. Bereid je voor op de acrobatische toeren, improvisatie en webcapriolen waar deze muurkruiper om bekendstaat. 
  • Just Cause 4: Met deze game duik je regelrecht in een open-world avontuur vol wapens, wagens en alle chaos die hierbij komt kijken. 
  • The Golf Club 2019: Ben je klaar voor de PGA Tour? Sla een balletje op wereldberoemde speelterreinen en neem het op tegen je rivalen, met échte PGA en fictionele toernooien.

Over PlayStation™ Now
PlayStationTM Now is geïntroduceerd in 2014 en geeft gamers de keuze hoe zij toegang tot hun gamecontent willen hebben. Gamers kunnen ervoor kiezen honderden beschikbare PlayStation®4- (PS4TM), PlayStation®3- en PlayStation®2-games op hun PS4-systeem of pc’s te streamen, of meer dan 300* PS4-games op hun PS4-systeem te downloaden. Sommige gedownloade games ondersteunen DLC en andere door de gebruiker aangeschafte add-ons, evenals verbeteringen voor PS4 Pro. Voor nieuwe klanten is er een gratis proefversie van zeven dagen beschikbaar. 
*De content bibliotheek kan per regio verschillen

Over Sony Interactive Entertainment
Sony Interactive Entertainment (SIE) is erkend als wereldleider op het gebied van interactief en digitaal entertainment, en is verantwoordelijk voor het merk PlayStation® en de familie van producten en diensten. PlayStation brengt al innovaties op de markt sinds de introductie van de eerste PlayStation in Japan in 1994. De PlayStation-familie van producten en diensten omvat PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation™Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now en bekroonde PlayStation-softwaretitels van SIE Worldwide Studios. SIE is gevestigd in San Mateo, Californië, is een dochteronderneming van Sony Corporation en heeft wereldwijde functies in Californië, Londen en Tokio.