Home Games Nieuwe Games with Gold voor februari 2020

Nieuwe Games with Gold voor februari 2020

Welkom bij het Games with Gold-overzicht voor februari 2020! Onderstaande games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma. Met Xbox Live Gold krijg je de meest geavanceerde multiplayer-service, gratis games en exclusieve ledenkortingen op games in de Microsoft Store! Ben je reeds lid van Xbox Game Pass Ultimate? Dan kan jij ook deze games spelen!

TT Isle of Man(Te downloaden van 1 tot 29 februari op Xbox One)
Ga de uitdaging van Snaefell Mountain aan in de motorracegame TT Isle of Man. Je vindt de volle 60,73 kilometer van dit legendarische circuit tot in de details terug in deze realistische motorracegame die alles vraagt van je concentratie en reflexen. Zorg dat je ieder stuk en iedere ronde op je duimpje kent, zodat je met bijna 300 km per uur een perfecte race rijdt.

Call of Cthulhu(Te downloaden tussen 16 februari en 15 maart op Xbox One)
Duik in de wereld vol kosmische horror en dreigende waanzin van Call of Cthulhu. De game is geïnspireerd op de klassieke RPG-bordspellen. Onderzoek de dood van een gezin op een afgelegen eiland, waar niets is wat het lijkt. Niemand is te vertrouwen in dit verhaal over vreemde wezens, bizarre wetenschap en sinistere sektes dat zich afspeelt in het legendarische universum van H.P. Lovecraft.

Fable Heroes (Te downloaden van 1 tot 15 februari op Xbox One en Xbox 360)
Hak en mep erop los in de leuke en verslavende adventure-game Fable Heroes. Net als de helden van Albion kun je met maximaal vier spelers de strijd aangaan in het coöp-speltype, waarin je zo veel mogelijk gouden munten moet verzamelen. Versla bekende en nieuwe vijanden in deze frisse kijk op de populaire serie.

Star Wars Battlefront(Te downloaden van 16 tot 29 februari op Xbox One en Xbox 360)
Star Wars Battlefront is een klassieker uit de tijd van de eerste Xbox. Vecht mee in de gedenkwaardige veldslagen uit de eerste zes Star Wars-films. Aan het front heb je alle wapens en voertuigen tot je beschikking. Speel in je eentje of met een heel leger achter je. Wil jij een einde maken aan het Keizerrijk of maak je liever de rebellen met de grond gelijk?