Home Games Logitech G audio-oplossingen voor nieuwe Oculus Quest 2 nu verkrijgbaar in Europa

Logitech G audio-oplossingen voor nieuwe Oculus Quest 2 nu verkrijgbaar in Europa

Logitech G, een merk van Logitech, (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en toonaangevend innovator op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, kondigt vandaag aan dat de Oculus Ready™ immersieve audio-oplossingen voor Oculus Quest 2 vanaf vandaag verkrijgbaar zijn in heel Europa. Het gaat hierbij om de nieuwe Logitech G333 VR Gaming Earphones en de Logitech G PRO Gaming Headset voor Oculus Quest 2.


“De teams van Oculus en Logitech G delen dezelfde passie voor gaming en ambitie om innovatie, design en technologie naar nieuwe hoogten te stuwen. We zijn er trots op samen te werken met Oculus om een next gen Oculus Ready™ VR-audio-ervaring te leveren,” aldus Vadim Kogan, hoofd business development voor VR en AR bij Logitech. “De Logitech G333 VR Gaming Earphones en de PRO Gaming Headset zijn beide doordacht ontworpen om naadloos een setup met VR te ondersteunen en de meest meeslepende en verfijnde audio-ervaring mogelijk te maken.”


De nieuwe Logitech G333 VR Gaming Earphones zijn de eerste hoogwaardige in-ears van Logitech G met een asymmetrische, op maat gemaakte kabel die speciaal gemaakt is voor de Oculus Quest 2-headset. Met twee speciale audiodrivers, een voor hoge en middentonen, en een voor lage tonen, biedt de G333 VR detailrijk geluid voor een nauwkeurige weergave van de hele VR-wereld.
Gecertificeerd Oculus Ready™, is de G333 VR ontworpen met een stevige aluminium behuizing en elegante platte kabels die niet in de knoop raken. De G333 VR staat garant voor een betrouwbare duurzaamheid met een premium look die past bij de prachtige Oculus Quest 2.


De Logitech PRO Gaming Headset is gebaseerd op de bekroonde PRO Headset en is een gecertificeerde Oculus Ready™ over-ear audio-oplossing voor de Oculus Quest 2. De headset beschikt over dezelfde audiotechnologie als de originele PRO, maar wordt geleverd met een op maat gemaakte kabel voor eenvoudige en effectieve aansluiting op je Oculus Quest 2. De PRO Gaming Headset is ontworpen voor comfort en duurzaamheid en is stevig, comfortabel en licht dankzij de aluminium vork en stalen omlijsting van de hoofdband, premium kunstlederen oorschelpen en oorkussens van traagschuim.


Prijzen en beschikbaarheid


De Logitech G333 VR Gaming Earphones voor Oculus Quest 2 heeft een adviesprijs van €49,99 en de Logitech G PRO Gaming Headset voor Oculus Quest 2 heeft een adviesprijs van €99,99. Beide producten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via LogitechG.com en Amazon.

Bron en foto © Logitech