Home Games Legendary items in Borderlands 3 zijn makkelijker te verkrijgen tijdens nieuw mini-event

Legendary items in Borderlands 3 zijn makkelijker te verkrijgen tijdens nieuw mini-event

Nog steeds op zoek naar die ene Legendary loot drop? Is er nog altijd een zeldzame vijand die je nog steeds niet verslagen hebt? Voor jou is er goed nieuws, want in de komende twee weken kun je flink loot gaan farmen in Borderlands 3!
 
Niet alleen zullen zeldzame vijanden gegarandeerd verschijnen, ook hun specifieke Legendary gear heeft een veel grotere kans om te droppen dan normaal. Daarnaast wordt de moeilijkheidsgraad van Takedown at the Maliwan Blacksite naar beneden geschroefd wanneer je met een kleine groep of alleen speelt, wat betekent dat je vijanden (en hun Legendary loot) voor het oprapen liggen. Hier lees je alle informatie over het aankomende mini-event:

  • Zeldzame vijanden verschijnen gegarandeerd
  • Alle enemies met toegewijde loot (zeldzame vijanden, bazen, etc.) hebben een hogere kans dat ze Legendary gear droppen uit de aan hun toegewezen pool met loot.
    • Ook is de Anointment kans voor deze gear opgeschroefd
  • De moeilijkheidsgraad van Takedown at the Maliwan Blacksite past zich aan aan hoe groot de groep spelers is in plaats van altijd de moeilijkheidsgraad te hanteren die voor vier spelers bedoeld is (geldt alleen voor de PC, PS4 en Xbox One-versies van Borderlands 3)

Deze veranderingen gaan in wanneer het mini-event begint op 16 januari en worden weer teruggedraaid op donderdag 30 januari. Dat betekent dat je twee weken hebt om heel veel toffe loot te scoren, dus waar wacht je nog op?!