Home Nieuws Gaming Nieuws Jumanji videogame aangekondigd + Trailer

Jumanji videogame aangekondigd + Trailer

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, wereldwijde familie-entertainment uitgever Outright Games en Funsolve, kondigen vandaag in samenwerking met Sony Pictures Jumanji: The Video Game aan. Deze officieel gelicenseerde game speelt zich af in de wereld van de enorm succesvolle Jumanji-filmfranchise. 

Jumanji: The Video Game verschijnt 15 november 2019 en geeft je controle over Jumanji’s grootste helden terwijl ze op zoek zijn naar de kostbare Juwelen van Jumanji, de wereld willen redden en een weg naar huis moeten vinden. Wat houdt ze tegen? Alleen een dodelijke reeks exotische wezens, gevaarlijke locaties en een leger slechte stropers.

Speel samen met maximaal drie vrienden in dit hilarische avontuur in online of split-screen modi. Ontdek alle nieuwe Jumanji-omgevingen en kies je held: Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar of Professor Shelly Oberon en combineer hun unieke vaardigheden om elkaar levend te houden.

Dit is een droom die uitkomt voor onze studio”, aldus Funsolve Founder and Director, Richard Tawn “Om de exotische, gevaarlijke en grappige wereld van Jumanji aan te passen voor een videogame heeft ons ertoe gebracht iets bijzonders te creëren. We hebben een aantal ongelooflijk spannende features en onthullingen gepland, maar laten we voorlopig zeggen dat de game, gepland voor november dit jaar, je in de schoenen plaatst van iconische Jumanji helden.”
 
Jumanji: The Video Game
is gebaseerd op de razend succesvolle filmfranchise die begon in 1995 met Jumanji en vervolgede met de box office-hit in 2017, Jumanji: Welcome to the Jungle. Het langverwachte vervolg staat gepland voor december 2019.

Jumanji is een titel waar we al heel lang mee willen werken” aldus Terry Malham, CEO of Outright Games. “Onze specialiteit als uitgever van videogames is het produceren van hoge kwaliteit interactief entertainment voor het hele gezin en er is op dit moment geen merk spannender voor families dan Jumanji.”

Jumanji: The Video Game maakt gebruik van Unreal Engine 4, en staat gepland voor wereldwijde release op 15 november 2019 voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en PC Digital.


https://www.youtube.com/watch?v=ANK-GZBWeqI&feature=youtu.be