Home Games Dragon Quest of The Stars nu verkrijgbaar voor mobiele apparaten

Dragon Quest of The Stars nu verkrijgbaar voor mobiele apparaten

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de populaire mobile adventure RPG, DRAGON QUEST® OF THE STARS™, nu wereldwijd verkrijgbaar is in de App Store® en op Google Play™. Nadat de game in Japan al meer dan 20 miljoen keer is gedownload, nodigt SQUARE ENIX nieuwkomers van over de hele wereld uit om te beginnen aan een intergalactische reis en de vernietiging van complete planeten en werelden te voorkomen.

Spelers die op avontuur gaan in deze mobile RPG kunnen solo of met vrienden een planeet verkennen en monsters bestrijden tijdens spannende turn-based-gevechten. Personages in de game zijn vormgegeven in de charmante DRAGON QUEST-stijl. Hieronder enkele voorname kenmerken van de game:

  • Multiplayer-mode voor maximaal vier spelers – ga met spelers van over de hele wereld op avontuur en voltooi missies door samen te werken.
  • Strategisch, turn-based vechtsysteem – gebruik krachtige spreuken en vaardigheden om combo’s te vormen en het tij van de strijd te keren.
  • Pas je personage aan – creëer unieke personages, gebaseerd op designs van de wereldberoemde artist Akira Toriyama (DRAGON QUEST-serie, CHRONO TRIGGER®, DRAGON BALL), en kleed ze aan met diverse kapsels en items. Spelers kunnen in de loop van de game ook de beroepen van hun helden aanpassen.
  • Intuïtieve touchbesturing – verken de planeet met de voor mobiele apparaten geoptimaliseerde besturing.
  • Coole stempels – gebruik stempels die zijn getekend door de populaire tekenaar Kanahei om te communiceren met je vrienden en jezelf uit te drukken.

Om de wereldwijde lancering te vieren, worden spelers die de game vanaf vandaag downloaden getrakteerd op in-game beloningen en evenementen:

  • Gratis draw – Elke spelers krijgt een gratis draw van een speciale 10-Lucky Chest om zeldzame wapens en uitrusting te verdienen.
  • Speciale quest– Alle spelers kunnen beloningen verdienen door een speciale quest te voltooien die is toegevoegd om de wereldwijde lancering te vieren.
  • Inlogbonus – Spelers ontvangen kostbare in-game items, door simpelweg dagelijks in te loggen.
  • Schatkaarten – Spelers kunnen kostbare beloningen verdienen door taken te voltooien op de Global Launch-schatkaart.
  • EXP-bonussen in story quests en sub-quests – Spelers verdienen tijdelijk dubbele EXP in story quests en sub-quests.

Er zijn nu ook Global-exclusieve Starter Packs te koop, deze bevatten handige items en uitrusting, naast kostbare in-game items. Daarnaast kunnen nieuwe spelers hun voordeel doen met tijdelijke gem-aanbiedingen.

De wereldwijde versie van DRAGON QUEST OF THE STARS is ontwikkeld en wordt beheerd door KOEI TECMO GAMES CO., LTD. en KOEI TECMO SINGAPORE Pte. Ltd.

DRAGON QUEST OF THE STARS is nu verkrijgbaar als free-to-play app (met in-app purchases) in de App Store en op Google Play.