Home Nieuws Gaming Nieuws De Xbox One S All-Digital Edition aangekondigd

De Xbox One S All-Digital Edition aangekondigd

Bij Xbox proberen we altijd te luisteren naar de wensen van onze gamers. Jullie feedback inspireert ons bij het maken van keuzes over de games en game-ervaring die we willen aanbieden. Vandaag is het onze beurt om jullie te inspireren met een nieuwe keuze: de Xbox One S All-Digital Edition.

Meer dan ooit is er een ongekende behoefte aan digitale content en ervaringen. Er is veel veranderd sinds de lancering van de eerste Xbox in 2001. De wereld van gaming en technologie heeft een digitale ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van games, muziek, tv en films. Ons succes met Xbox Game Pass is daar een goed voorbeeld van. Leden kunnen kiezen uit meer dan 100 fantastische games en dat is precies wat onze klanten vandaag de dag verwachten: indrukwekkende digitale content. De Xbox One S All-Digital Edition is speciaal ontwikkeld voor prijsbewuste gebruikers die eenvoudig online een Xbox-game willen uitzoeken en digitaal in huis willen halen.

De Xbox One S All-Digital Edition wordt als bundel geleverd met drie van onze populairste games: Minecraft, Forza Horizon 3 en Sea of Thieves. Met deze drie bejubelde titels kan ieder gezinslid meteen aan de slag met een geweldige game.

Met Xbox Game Pass kunnen nieuwe spelers bovendien meteen hun volgende favoriete game ontdekken en hun digitale collecties uitbreiden. Als je Xbox Game Pass nog niet hebt uitgeprobeerd, kun je profiteren van een speciale aanbieding in combinatie met de Xbox One S All-Digital Edition. Je krijgt dan meteen toegang tot meer dan 100 fantastische games. Er worden steeds nieuwe games toegevoegd, dus er staan altijd nieuwe avonturen voor je klaar in je digitale verzameling. Geniet van entertainment in 4K en HDR met content van onder andere Netflix en Amazon en kies uit duizenden Xbox One-games die digitaal beschikbaar zijn in de Microsoft Store.

We willen zo veel mogelijk gamers toegang geven tot de meeslepende game-ervaringen op onze nieuwe console en dan is het prijskaartje vanzelfsprekend belangrijk. Daarom is de Xbox One S All-Digital Edition vanaf vandaag als pre-order beschikbaar voor slechts € 229.

De Xbox One S All-Digital Edition is verkrijgbaar vanaf 7 mei 2019.