Home Games De Sims™ 4 de Industriële Loft Kit nu verkrijgbaar

De Sims™ 4 de Industriële Loft Kit nu verkrijgbaar

De Sims™ 4 Industriële Loft Kit is vanaf vandaag, donderdag 26 augustus verkrijgbaar voor PC en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S en Xbox One.

Met de Industriële Loft Kit, geïnspireerd op de omgebouwde loodsen van Brooklyn in New York, heb jij de keuze uit talloze stijlvolle en moderne meubels waarmee je een ongekend gerenoveerd bouwontwerp kunt maken. Simmers kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en ruimtes creëren die een gevoel van historische moderniteit weerspiegelen met oversized ramen en zichtbaar hang- en sluitwerk.

De Industriële Loft Kit biedt spelers tal van manieren om het karakter van hun Sims te verwerken en elementen te laten zien met zichtbare leidingen, metalen ventilatiekanalen, trendy houten en stalen frames en verlichtingselementen die kamers een gezellige, warme sfeer geven. Spelers kunnen de schoonheid van ruwe materialen en onvoltooide details nog meer benadrukken met dubbele deuren die hun nieuwe woningen vullen met natuurlijk licht.

Om de onthulling van de Industriële Loft Kit te vieren, is er ook een gratis game-update voor De Sims 4 beschikbaar met daarin een origineel kunstwerk van kunstenares Ohni Lisle uit Brooklyn. Ohni is een moderne kunstenares die gebruik maakt van een mix van materialen om kleurrijke, expressieve meesterwerken te creëren, geïnspireerd op de natuur, kunst en de menselijke vorm. Ohni werkt regelmatig samen met LGBTQ+-organisaties om gelijkheid en inclusiviteit via haar kunst te bevorderen, en haar samenwerking met De Sims is meer dan logisch dankzij hun gedeelde waarden op het gebied van zelfexpressie en speelse creativiteit.

Bron en foto © Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™