Home Nieuws Gadgets & Electronica De JBL Quantum-reeks zorgt voor een meeslepende audio-ervaring

De JBL Quantum-reeks zorgt voor een meeslepende audio-ervaring

Deze headsets tillen jouw games naar een hoger level

JBL heeft een lijn headsets waar alle gamers wel oren naar zullen hebben. Zeker in deze tijd van de lange lockdown – want je kunt er veel over zeggen, maar al dat werken vanuit huis heeft ook heus zijn voordelen. Die reistijd van en naar je werk? Die kun je nu aan gamen besteden. De JBL Quantum is jouw beste maatje tijdens het gamen.

Tijdens de lockdown kwam bijna iedereen thuis te zitten en gamen bleek toen een uitkomst voor velen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat in 2020 zowel de speeltijd als de game-uitgaven van de consument flink zijn toegenomen. 30% van de gamers geeft aan dat zij zich dankzij het gamen minder geïsoleerd voelen. Goed geluid is dan natuurlijk onmisbaar. De JBL Quantum reeks is ontworpen voor de meest realistische geluidservaring ooit. Het versterkt ieder hoorbaar detail met haarfijne nauwkeurigheid, waardoor je je concurrent altijd een stap voor bent. Hierdoor ga je compleet op in je game terwijl je met je vrienden praat alsof ze gewoon naast je zitten.


JBL Quantum 200 en JBL Quantum 300                          

JBL Quantum ONE als vlaggenschip
Voor gamers in alle soorten en maten biedt de JBL Quantum uitkomst. Door het haarscherpe en realistische geluid, kun je je 100% focussen op je game. De JBL Quantum ONE, vlaggenschip van de Quantum reeks, versterkt letterlijk je zintuigen. De headset, gebouwd met JBL’s eigen QuantumSPHERE 360™ geluidstechnologie, is uitvoerig getest door gamers over de hele wereld. Head tracker sensoren en ruimtelijke audio zorgen ervoor dat visuele objecten worden gelokaliseerd en gekoppeld aan hun geluid, waardoor je iedere actie en beweging om je heen ervaart als nooit tevoren.

Next level audio ervaring
Het audioniveau van JBL Quantum tilt jouw ervaringen in de virtuele wereld naar een hoger niveau. Hoe? De QuantumSURROUND™-technologie voegt extra dimensies toe aan jouw audioervaring. Door overheadkanalen toe te voegen die een veel breder en realistischer ruimtelijk geluidsbeeld repliceren, beleef je nog veel meer audiodetails en word je compleet ondergedompeld in je game. Deze QuantumSURROUND™-technologie wordt aangedreven door de QuantumENGINE™-software, waarmee gebruikers zelf een aantal functies naar wens kunnen aanpassen. Zo kunnen, naast de virtuele geluidsfuncties, ook RGB-lichteffecten worden ingesteld en microfoon- en stemvolumes worden aangepast. Al deze functievoorkeuren kunnen als een eigen profiel  worden opgeslagen en bij iedere gamingsessie weer worden toegepast. De QuantumENGINE ™ software is te gebruiken met de JBL Quantum ONE, 300, 400, 600 en 800 headsets.


JBL Quantum 600

De JBL Quantum reeks staat garant voor een kristalheldere communicatie- en audiobeleving. Alle headsets beschikken namelijk over een opklapbare of afneembare spraakgestuurde boom-microfoon met echo-onderdrukking. Ieder model is lichtgewicht en heeft traagschuim oorkussentjes voor langdurig comfort. De JBL Quantum 800 en de JBL Quantum ONE bieden daarnaast ook actieve ruisonderdrukking, dus hoe rumoerig jouw omgeving ook is; jij behoudt je aandacht en focus.

Altijd verbonden
De hele JBL Quantum reeks is geoptimaliseerd voor de pc, met de JBL Quantum ONE als de ultieme pc gaming-headset. Alle headsets uit de reeks werken ook met een mobiel en zijn compatibel met Discord, TeamSpeak en Skype. Met de JBL Quantum koptelefoons ben jij dus altijd luid en duidelijk te horen. De volledige JBL Quantum-serie is verkrijgbaar via JBL.nl en bij de grote retailers. De JBL Quantum headsets zijn verkrijgbaar van € 39,99 tot € 249,00.

JBL.nl

Bron en foto © JBL

Vorig artikelBNNVARA brengt nieuwe docuserie ‘Voetbaldroom: alles op het spel’
Volgend artikel[VTM] Slachtoffer aanslagen 22 maart getuigt in Flikken BXL: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag”